Kobiety walczące w MMA

Nic nie tracisz jak jej nie znasz, bo żadna z niej zawodniczka. Walczyła na którymś KSW z naszą fitnesswomen:D Porczyk. Było to dosyć żenujące widowisko

UQAS4vZcDk8.jpg

yhf1xnpNRQk.jpg

cN4warI3L1E.jpg

ZkUwMTx3g28.jpg

aK4COG_9hTQ.jpg

FopgLCaqLuY.jpg

Voranek, po ile w sex shopie takie lalki jak już wklejasz?
;-)
PS:Z Brittney to już nic nie zostało z początkowego wdzięku.

Prześledźcie fanpage Arianny na FB, nie wiem co jej strzeliło, ale ostatnimi czasy wstawia jeszcze więcej zdjęć świecąc dupą niż było to do tej pory. Pieniążki, upiększanie ciała i wtedy masowe sesje? Z drugiej strony to i tak się mile przegląda :)

Prześledźcie fanpage Arianny na FB
Śledzimy, śledzimy huhuahahuhu

Na razie pokazuje dupęę, nagrała już piosenkę, potem zacznie grać w filmach, napisze książkę (pewnie autobiografie) i może kiedyś nawet postawią pomnik jej popiersia. Póki co uszczęśliwia miliony mężczyzn na świecie:D

Lipa, że Michele ścięła włosy :-/ A swoją drogą i pas straciła...Ariane wygląda jak jakaś Call girl, a nie ring girl, "tanio", choć jest już gwiazdą w zasadzie i powinna się trochę szanować bardziej wg mnie.

Seo Hee Ham.
Najwyżej notowana z zawodniczek podpisanych w 115. #7 P4P wg fightmatrix.
Ciekawe jak się zaprezentuje na TUF finale w walce z Jojo
sam_seo-hee.jpg

Bez kitu ta Gadehla czy jak jej tam jest okropna. W sumie nie wiem po co jej stanik, ona nie ma cycków tylko dojebaną klate.

asia.jpg

Miałem stawiać na Gadelhe bo do dziś uważałem że wygra, ale jak patrze jak się Aśce mordka cieszy to jakoś nie mogę. Rozpierdoli tego chłopa jak Dillashaw Barao.

Back