Masta
Vale Tudo Championship
Jak patrze na to okablowanie to myślę, że zamiast szpary ma listwę zasilającą.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie nie pamiętam żeby ona miała takie baniakiPamiętacie?
toż to najpiękniejsze bojlery w mma, Miesha się chowa 
Pamiętacie?
Karyna Szparenko byłoby bardziej adekwatnymi personaliami ;)Dla ogladaczy to jednak pozostaje SzarpieRenko.Karyna Szparenko byłoby bardziej adekwatnymi personaliami ;)
Albu i Felice straszne są... totalnie nieseksowne łapska :/![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Melendezowa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To do Pawła?:(
Pamiętacie?
Ja pierdolę, co ja czytam!
Serio kolego? Kurwa ciało umięśnione jak facet... dobra nie wnikam. Zapraszam do jej fanklubu http://cohones.mmarocks.pl/threads/największa-pokraka-w-135-julianna-pena.34572/
Nie wnikasz to na chuj tutaj wchodzisz i się pocisz? Mogę sobie wrzucić żywnie każdą zawodniczkę i wkleić taką emote a Cb powinno to jebać. W internecie trzeba wiedzieć jak grać aby wygrać

A w czym wygrałeś wrzucając zdjęcie babochłopa?![]()
Nie skumałeś. Zresztą podobnie jak całego tego tematu
"Kobiety walczące w mma" wrzucacie tu zdjęcia kobiet z mma które wam się podobają..
Dla mnie Penna jest wstrętna jak większość zawodniczek, ale nie ma co się kłócić. Pozdrawiam
Jacques widzę, że to twój ulubiony temat i większości masz rację. Ale z ciekawości zapytam: jest jakaś zawodniczka, która Ci się podoba w mma czy takiej nie ma ?

Laura Sanko ;)Hehe no uwziąłem się nieco na te babki. Nie nie ma takiej( dupa correi jest tylko znośna w porównaniu z resztą tych stworów). Jaranie się urodą lasek z mma to jak spuszczanie się nad starym passatem, gdy obok stoi lambo![]()
Laura Sanko ;)

. Pozdro.