Rododendron
UFC Middleweight
Prawie jak Endrju z BrewsteremWidzę, że walka leciała również na TVP1, a jutro powtórka w Teleexpressie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Prawie jak Endrju z BrewsteremWidzę, że walka leciała również na TVP1, a jutro powtórka w Teleexpressie.
Tylko 2 takie były... 95 sekund z Lewis i 52 sekundy z Brewsterem... KO, bo kontuzji z Austin to nie liczęKurwa odpaliłem streama, a tu już po chłopie. Przypomniało się dzieciństwo i walki Gołoty puszczane w całości w wiadomościach.
![]()
A na TVNie zgrywusy puścili Grawitację, film objaśniający dlatego Różański upadał i miał problemy z powstaniem.Prawie jak Endrju z Brewsterem
Raczej Andrew z Brewsterem (0.52) i Lewis (1.35) razem... Tutaj (2.55)Prawie jak Endrju z Brewsterem
Kryptonit został w szatni... i miał za mały zasięg, aby zadziałać w ringuAlbo to będzie szybka lekcja dla Różańskiego albo okaże się że styl rzeszowskiego bijoka to kryptonit na każdego.
![]()
prawda, poleciał by z tematemMoks by lepiej wypadł![]()
Tylko jest szklany, a w ich bezpośrednim starciu to chyba jednak bym postawił na Łukasza... bo tamta walka była jednak w cruiser...Nawet Nikodem ma większe umiejętności niż Różański.
Tylko jest szklany, a w ich bezpośrednim starciu to chyba jednak bym postawił na Łukasza... bo tamta walka była jednak w cruiser...
to było KO czy TKO?
Pięściarsko to lepsi byli od niego, Sprott, Sosnowski, Izu i Szpila... tylko że wszyscy jednak past prime i na końcu karier (ostatnie walki w karierze w boksie!!!).Jezewski jest rozbity, od walki z Cieślakiem ma zjazd do zajezdni.
Pięściarsko jest jednak lepszy od Różańskiego.
![]()
Nie zabił, bo Łukasz jednak stał po tym 3 nokdaunie, tylko nie był już gotowy na kolejne bomby...Niggachu wszedł i zabił. Proste
Artkoxa ci już ukradłem, tego też zapisałem, masz jeszcze jakieś fajne mordy w repertuarze?
Mam, ale nie dam.Artkoxa ci już ukradłem, tego też zapisałem, masz jeszcze jakieś fajne mordy w repertuarze?![]()
Jezewski jest rozbity, od walki z Cieślakiem ma zjazd do zajezdni.
Pięściarsko jest jednak lepszy od Różańskiego.
![]()
Kolejna okazja by strzelić piwko przed odlotemIdźta Pany w hooi.
Ta gala to był polski boks w pigułce - bumobicie okropne - realizacja tragiczna - studio, które trwało chyba 75 minut (!), szkoda Różańskiego ale przynajmniej tyle, że chłop jakieś pieniądze zarobił i dom zbudował za te kilka walk w boksie.
Mam wrażenie, że za odpowiednie dutki 48-letni Adamek na kacu by wytrzymał z Okole kilka rund. Co by nie mówić mordę Góral miał twardą a jakby do tego był szybki...