Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Europa największa i najczystsza była za czasów gdzie dominowało jednak chrześcijaństwo, także pierdu pierdu. Zjebane to zostało dużo później jak ściągnięto homonto z arabów, murzynów i żydów.Że tez rzymianie pozwolili się temu tak rozwinąćgdyby nie Konstantyn to Europa nadal byłaby wielka i czysta a my właśnie byśmy tłumili kolejną rewolucję w Judei....
Zastrzeżenia? Żeby tylko.Z okazji świat mała refleksja.
Można mieć zastrzeżenia do pontyfikatu Franciszka ale biorąc pod uwagę czas w którym o sprawował bilans wychodzi dla kościoła na plus.
Był to papież który wrócił do korzeni tej religii,
zdarzały się pewne zgrzyty jak np te niejednoznaczne opinie o konflikcie ukraińsko- rosyjskim, moim zdaniem za mało radykalne podejście do problemu zinstytucjonalizowanej pedofili w takich kościołach jak polski, itp ale jednak trochę odświeżył tę skostniałą instytucję.

Nie, nie wrócił do korzeni, sam fakt, że głosił ekumenizm międzyreligijny już go dyskwalifikuje.
To prosta rzecz albo w coś wierzymy i to jest wyjątkowe albo ten cały cyrk nie ma sensu, te czapeczki na głowę i tak dalej.
A ekumenizm to taki socjalizm religijny, czyli kpina z podstawowych założeń wiary.
Już za to powinien zostać wypędzony tak jak Jezus wypędził kupców zwierząt ze świątyni.
Nie szanowałem przed śmiercią i nie uszanuję po
Byle tylko krzyżowcy wygrali.Albo dialog albo wróci czas wojen religijnych.
Ty tam widzisz gdzieś dialog? Ja tam widzę pobożne życzenie frajerów katolickich, islamiści bądźcie grzeczni, przecież was kochamy. Idiota franciszek udawał, że jest tam dialog albo co gorsze nie udawał...Porównanie dialogu między religiami monoteistycznymi do socjalizmu jest trochę karkołomne.
Europa już toczy wojnę religijną.Albo dialog albo wróci czas wojen religijnych.
Strona, w którą to zmierza to nieuchronna katastrofa, którą możemy udawać, że nie widzimy albo wmawiać sobie, że coś się nagle zmieni.A kupców ze świątyni to ostatni papież w cudzysłowie wypędził, reformując min. Bank Watykański.
Oczywiście zawsze można wszytko negować i iść śladem Piusa X.
A ja się o to z krzakiem kłóciłem przez 5 stron chybaWłaśnie tak się islamizowała cała północna Afryka.
Szatan dumny ze swojej religii, imitacji chrześcijaństwa z przekłamaniem najważniejszych jego cech, takich jak boskość Jezusa czy miłość do bliźnich.

Kangur.gif

Już był wybrany zanim Franio cykutę łyknąłWybrali już tego nowego gamonia czy jeszcze z komuchami i żydami sprzedającymi dildosy uzgadniają?