Brawler098
WSOF Middleweight
Byłem, widziałem, dno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wyborcza? Serio?Wyborcza.pl
lodz.wyborcza.pl
Pustki na otwarciu kongresu Kanału Zero. Krzysztof Stanowski w łódzkiej Atlas Arenie
Witam serdecznie na kongresie Kanału Zero - mówił Krzysztof Stanowski do niemal pustej Atlas Areny w Łodzi. Na dwudniową imprezę w hali, która może pomieścić 13 tys. osób, sprzedano 4,5 tys. biletów.
Godz. 11.40, dwadzieścia minut przed kongresem. Atlas Arena - która może pomieścić 13 tys. osób - jest jeszcze pusta.
Pustkami świeci też w momencie rozpoczęcia imprezy. - Witam serdecznie na Kongresie Kanału Zero - mówi Stanowski. Dodaje, że bilety kupiło 4,5 tys. ludzi, że wiele osób jest jeszcze przed halą, a specyfika kongresu jest taka, że każdy może przyjść w dowolnie wybranym momencie.
Impreza trwa, na scenie Michał Koterski wspomina ojca i domowe awantury. Choć mamy najtańszy bilet za 139 zł upoważniający do zajęcia miejsc w dalszych sektorach, siadamy w strefie VIP, gdzie wejściówki kosztowały 2499 zł.
Wychodzimy przed Atlas Arenę. Na wejście czeka tu jeszcze kilkaset osób, głównie dwudziesto-czterdziestolatków.
Serio, serio. Tak, wiem sfabrykowali fotki ;-) Może wolałbyś do rzeczy albo niezależną, ale akurat w wybiórczej o tym pisali. Zresztą nie tylko oni.Wyborcza? Serio?
Kolejna ofiara popularności internetowej, która myślała, że przełoży ją na popularność w realu. Kliknięcie myszką to zupełnie inna para kaloszy niż wyjazd do innego miasta i wydanie kasy za spotkanie z idolem.
Ojej, jaki wrażliwy snowflake ;-) Proszę się nie popłakać ;-) No i złamałeś mi serce :-D Nazwanie tego „dyskusją” to spore nadużycie – bo było to raczej klaskanie jedną ręką ;-) Poza tym to nie ja nadałem temu wszystkiemu taki, a nie inny, ton infantylnymi pretensjami. Przyszedł, zaczepił i się obraził – normalnie komedia ;-) Pozdrawiam i życzę miłego dnia.Serio, serio. Tak, wiem sfabrykowali fotki ;-) Może wolałbyś do rzeczy albo niezależną, ale akurat w wybiórczej o tym pisali. Zresztą nie tylko oni.
Po tym przestałem czytać. Jak jesteś ograniczony do tego stopnia, to nie ma sensu dyskutować. Baw się dobrze.
Sorry, ale jak zaczynasz od przyklejania łatek w drugim zdaniu, to dla mnie ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu. To, że krytykuję A, nie znaczy, że jestem wyznawcą B. A tak niestety wygląda dyskusja z każdym nawiedzonym. Pytanie o wyborczą w mojej ocenie jest dość zasadne, bo nie wiem, co trzeba mieć w głowie żeby się na nią powoływać. Nawet w tej sytuacji, gdzie są w jawnym sporze ze Stanowskim, to już w ogóle nie ma jakiegokolwiek sensu. A te pozostałe gimnazjalne pierdy to się same komentują.Ojej, jaki wrażliwy snowflake ;-) Proszę się nie popłakać ;-) No i złamałeś mi serce :-D Nazwanie tego „dyskusją” to spore nadużycie – bo było to raczej klaskanie jedną ręką ;-) Poza tym to nie ja nadałem temu wszystkiemu taki, a nie inny, ton infantylnymi pretensjami. Przyszedł, zaczepił i się obraził – normalnie komedia ;-) Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Nie wiem do jakich gimnazjalnych pierdów się odnosisz. Gdybyś zadał sobie minimum trudu, przezwyciężył ignorancję i przeczytał do końca zamiast pisać gimnazjalne pierdy: "przestałem czytać po" to byś wiedział, że odnosiłem się nie tylko do wybiórczej, ale również do innego portalu i swoich własnych obserwacji.Sorry, ale jak zaczynasz od przyklejania łatek w drugim zdaniu, to dla mnie ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu. To, że krytykuję A, nie znaczy, że jestem wyznawcą B. A tak niestety wygląda dyskusja z każdym nawiedzonym. Pytanie o wyborczą w mojej ocenie jest dość zasadne, bo nie wiem, co trzeba mieć w głowie żeby się na nią powoływać. Nawet w tej sytuacji, gdzie są w jawnym sporze ze Stanowskim, to już w ogóle nie ma jakiegokolwiek sensu. A te pozostałe gimnazjalne pierdy to się same komentują.
Jak tam? xDRóbcie screeny że to będzie spora wtopa
Meller, warga i kilku innych lewaków w stylu TVN, kilku dziadów jak Raczek co jakby sami założyli kanał to by mieli 50 widzów na live.
Już miał domagalik w ks i tam po 200 wyświetleń ze znaną osobą.
Ego wyjebalo lekko ponad skalę u Stanowskiego i poczuł nieśmiertelność. Koszty ogromne a jeśli myśli że społeczeństwo potrzebuje kanału na poziomie to się mocno zdziwi.
Jego stworzył kapela Najman i jakaś Januszek a nie rozkminy z generałami o geopolityce. On jest dobry w rozrywce na poziomie fame MMA czyli szopka dla debili a sobie wmówił ze jest od nich lepszy i to go zgubi. Już Duda mu pokazał miejsce w szeregu.
Od sportu mają samych nudziarzy jak Rudzki co mogą ich puszczać po północy dla ludzi z bezsennością

Co powiecie o tym, co odjebał Stano z Maciakiem? Przyznam szczerze, że nie wiem co to za jeden, jedynie widziałem fragment wypowiedzi, w której stwierdza, że szanuje Putina. Można mieć różne poglądy, można się oczywiście nie zgadzać, ale uważam, że można to było inaczej rozegrać. Dla mnie mega słabe zagranie ze strony Stana.
Mnóstwo osób, które propsują KZ, tak jak ja, widzi minusy akcji z Maciakiem.Gość jest totalnym anonimem, kupił podpisy, na debatach pierdoli takie odklejone kocopoły, że na menagera Żabki bym go nie zatrudnił. Nie czuje żadnej straty z powodu braku tego wywiad a trolling i zrobienie frajera z tego oszusta było urocze. Dodatkowo huczy o tym pół internetu, reportaż o Maciaku w kanale zero pewnie zrobi z 2mln wyświetleń - nie widzę minusów.
Podobno zrobił to dlatego, że dotarł do jakiś grubych materiałów z maciakiemz które mają zostać wypuszczone w którymś jego programie. Ja też uważam, że zachowanie hujowe ale Stano spuszcza tyle bomb, że poczekam jeszcze na ten materiał. Pamiętajmy jak załatwił Stonogę.Mnóstwo osób, które propsują KZ, tak jak ja, widzi minusy akcji z Maciakiem.
Od samej rozmowy, po wyłączenie mikrofonu, po ucięciu wygodnych sobie wypowiedzi Maciaka pozakulisowych, już po "wywiadzie".
A można było merytorycznie wypunktować, zgruzować, ośmieszyć w dyskusji.
Samo to, że za tą akcję pochwalił go m.in. ten przygłup z Lewicy T.Trela, jest wystarczającym dowodem na słabość tej akcji :)