Kanał Zero

Dla mnie ostatnio duet Mazurka i Stanowskiego pogrążył się w rozmowie Piotrem Wielguckim (matka kurka). Do wośpu i Owsiaka mam stosunek ambiwalentny, który powoli chyba przechyla się w stronę niechęci. Przyznam jednak, że miałem nadzieję, że prowadzący obalą argumenty Wielguckiego.

Oni natomiast zrobili z siebie totalnych durni, nie rozumiejąc najprostszych mechanizmów finansowych i podejrzanych działań pana Jurka. Ich obrona orkiestry była na poziomie najgłupszych politycznych neofitów.

W efekcie Wielgucki zdobył jakiś tam mój szacunek za swoją merytoryczność, a oni ośmieszyli się kompletnie. Zresztą w komentarzach widzowie ich kanału się przejechali po siwym i farbowanym jak po burych sukach

Kanał Zero nie lubi obrażania Tede. Swoją drogą oni ładnie odkurzyli Tedego i Wiśniewskiego. Na tym kongresie znów Stano zawołał czerwonego.

Pustki na otwarciu kongresu Kanału Zero. Krzysztof Stanowski w łódzkiej Atlas Arenie​

Witam serdecznie na kongresie Kanału Zero - mówił Krzysztof Stanowski do niemal pustej Atlas Areny w Łodzi. Na dwudniową imprezę w hali, która może pomieścić 13 tys. osób, sprzedano 4,5 tys. biletów.

Godz. 11.40, dwadzieścia minut przed kongresem. Atlas Arena - która może pomieścić 13 tys. osób - jest jeszcze pusta.

Pustkami świeci też w momencie rozpoczęcia imprezy. - Witam serdecznie na Kongresie Kanału Zero - mówi Stanowski. Dodaje, że bilety kupiło 4,5 tys. ludzi, że wiele osób jest jeszcze przed halą, a specyfika kongresu jest taka, że każdy może przyjść w dowolnie wybranym momencie.

Impreza trwa, na scenie Michał Koterski wspomina ojca i domowe awantury. Choć mamy najtańszy bilet za 139 zł upoważniający do zajęcia miejsc w dalszych sektorach, siadamy w strefie VIP, gdzie wejściówki kosztowały 2499 zł.

Wychodzimy przed Atlas Arenę. Na wejście czeka tu jeszcze kilkaset osób, głównie dwudziesto-czterdziestolatków.
Wyborcza? Serio?

Wyborcza? Serio?
Serio, serio. Tak, wiem sfabrykowali fotki ;-) Może wolałbyś do rzeczy albo niezależną, ale akurat w wybiórczej o tym pisali. Zresztą nie tylko oni.

Sprzedano mniej niż połowę biletów. Przez większość kongresu było raczej pustawo. Najwięcej ludzi było na tym całym śmiesznym roaście. Ktoś z jakiegoś portalu pisał, że wtedy nawoływali ludzi z trybun, żeby zeszli na rozkładane krzesełka na płytę. Wielu posłuchało i mając bilety za sto kilkadziesiąt złotych siedzieli na tych za kilkaset czy kilka koła.

Roast oglądałem i z frekwencji nabijał się nawet prowadzący i zaproszeni/występujący goście.

Potem, jak spędzili ludzi do kupy, to Krzysio zrobił fotki i się spuszczał nad frekwencją. Ale zawsze był manipulatorem. Podobnie jak siwy elvis, który chyba naprawdę śmierdzi -- bo z tego szydziło ileś osób podczas roastu. Oczywiście nie oni jedyni tacy są -- ot wpisują się w poziom polskiego pseudodziennikarstwa, mydląc niektóry oczy, że są ponad to.

Kolejna ofiara popularności internetowej, która myślała, że przełoży ją na popularność w realu. Kliknięcie myszką to zupełnie inna para kaloszy niż wyjazd do innego miasta i wydanie kasy za spotkanie z idolem.

Kolejna ofiara popularności internetowej, która myślała, że przełoży ją na popularność w realu. Kliknięcie myszką to zupełnie inna para kaloszy niż wyjazd do innego miasta i wydanie kasy za spotkanie z idolem.

Do przesady z tą ofiarą. On dzięki internetowi stał się milionerem. Jako, że do szczodrych nie należy często w swoim filmach mówi, że na wakacjach wydaje nawet 100-200 tysięcy złotych.

Serio, serio. Tak, wiem sfabrykowali fotki ;-) Może wolałbyś do rzeczy albo niezależną, ale akurat w wybiórczej o tym pisali. Zresztą nie tylko oni.
Po tym przestałem czytać. Jak jesteś ograniczony do tego stopnia, to nie ma sensu dyskutować. Baw się dobrze.

Po tym przestałem czytać. Jak jesteś ograniczony do tego stopnia, to nie ma sensu dyskutować. Baw się dobrze.
Ojej, jaki wrażliwy snowflake ;-) Proszę się nie popłakać ;-) No i złamałeś mi serce :-D Nazwanie tego „dyskusją” to spore nadużycie – bo było to raczej klaskanie jedną ręką ;-) Poza tym to nie ja nadałem temu wszystkiemu taki, a nie inny, ton infantylnymi pretensjami. Przyszedł, zaczepił i się obraził – normalnie komedia ;-) Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Last edited:
Ojej, jaki wrażliwy snowflake ;-) Proszę się nie popłakać ;-) No i złamałeś mi serce :-D Nazwanie tego „dyskusją” to spore nadużycie – bo było to raczej klaskanie jedną ręką ;-) Poza tym to nie ja nadałem temu wszystkiemu taki, a nie inny, ton infantylnymi pretensjami. Przyszedł, zaczepił i się obraził – normalnie komedia ;-) Pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Sorry, ale jak zaczynasz od przyklejania łatek w drugim zdaniu, to dla mnie ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu. To, że krytykuję A, nie znaczy, że jestem wyznawcą B. A tak niestety wygląda dyskusja z każdym nawiedzonym. Pytanie o wyborczą w mojej ocenie jest dość zasadne, bo nie wiem, co trzeba mieć w głowie żeby się na nią powoływać. Nawet w tej sytuacji, gdzie są w jawnym sporze ze Stanowskim, to już w ogóle nie ma jakiegokolwiek sensu. A te pozostałe gimnazjalne pierdy to się same komentują.

Sorry, ale jak zaczynasz od przyklejania łatek w drugim zdaniu, to dla mnie ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu. To, że krytykuję A, nie znaczy, że jestem wyznawcą B. A tak niestety wygląda dyskusja z każdym nawiedzonym. Pytanie o wyborczą w mojej ocenie jest dość zasadne, bo nie wiem, co trzeba mieć w głowie żeby się na nią powoływać. Nawet w tej sytuacji, gdzie są w jawnym sporze ze Stanowskim, to już w ogóle nie ma jakiegokolwiek sensu. A te pozostałe gimnazjalne pierdy to się same komentują.
Nie wiem do jakich gimnazjalnych pierdów się odnosisz. Gdybyś zadał sobie minimum trudu, przezwyciężył ignorancję i przeczytał do końca zamiast pisać gimnazjalne pierdy: "przestałem czytać po" to byś wiedział, że odnosiłem się nie tylko do wybiórczej, ale również do innego portalu i swoich własnych obserwacji.

Gdybyś się przez moment zastanowił, to zauważyłbyś, że fakt iż piszę o nich "wybiórcza" jest jakąś wskazówką odnośnie tego, że mam do nich pewien dystans.

Tym nie mniej to, co przywołałem z ich tekstu sprowadza się przede wszystkim do zdjęć oraz do słów stanowskiego, że sprzedali ok. 4.5 tysiąca biletów, co jest mniej niż połową puli. Te słowa pojawiają się innych mediach. A zdjęcia mówią same za siebie. W związku z tym dezawuowanie tego to dziecinada.

Co do przyklejania łatek, to człowieku -- ty nie zrobiłeś tego w drugim zdaniu, ale w pierwszym słowie. Są jakieś granice śmieszności i hipokryzji. Albo w sumie to nie -- nie ma.

:beczka:

1740219844316.jpeg

Róbcie screeny że to będzie spora wtopa

Meller, warga i kilku innych lewaków w stylu TVN, kilku dziadów jak Raczek co jakby sami założyli kanał to by mieli 50 widzów na live.

Już miał domagalik w ks i tam po 200 wyświetleń ze znaną osobą.

Ego wyjebalo lekko ponad skalę u Stanowskiego i poczuł nieśmiertelność. Koszty ogromne a jeśli myśli że społeczeństwo potrzebuje kanału na poziomie to się mocno zdziwi.

Jego stworzył kapela Najman i jakaś Januszek a nie rozkminy z generałami o geopolityce. On jest dobry w rozrywce na poziomie fame MMA czyli szopka dla debili a sobie wmówił ze jest od nich lepszy i to go zgubi. Już Duda mu pokazał miejsce w szeregu.

Od sportu mają samych nudziarzy jak Rudzki co mogą ich puszczać po północy dla ludzi z bezsennością
Jak tam? xD

Co powiecie o tym, co odjebał Stano z Maciakiem? Przyznam szczerze, że nie wiem co to za jeden, jedynie widziałem fragment wypowiedzi, w której stwierdza, że szanuje Putina. Można mieć różne poglądy, można się oczywiście nie zgadzać, ale uważam, że można to było inaczej rozegrać. Dla mnie mega słabe zagranie ze strony Stana.

Co powiecie o tym, co odjebał Stano z Maciakiem? Przyznam szczerze, że nie wiem co to za jeden, jedynie widziałem fragment wypowiedzi, w której stwierdza, że szanuje Putina. Można mieć różne poglądy, można się oczywiście nie zgadzać, ale uważam, że można to było inaczej rozegrać. Dla mnie mega słabe zagranie ze strony Stana.

Efekt Streisand, patrząc na powiązania Stalinowskiego z Mazurkiem to raczej nie było po to, by podbić Maciakowi popularność, ale polityka została wymyślona po to, by kłamstwo brzmiało jak prawda. Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta. Wygląda na to, że Maciak jest niewygodny dla obu stron barykady, ale głowy sobie za to nie dam uciąć, bo w polityce nie zdziwi mnie nic.

Gość jest totalnym anonimem, kupił podpisy, na debatach pierdoli takie odklejone kocopoły, że na menagera Żabki bym go nie zatrudnił. Nie czuje żadnej straty z powodu braku tego wywiad a trolling i zrobienie frajera z tego oszusta było urocze. Dodatkowo huczy o tym pół internetu, reportaż o Maciaku w kanale zero pewnie zrobi z 2mln wyświetleń - nie widzę minusów. Stanowski w graniu na emocjach ludzi i zabawie mediami jest najlepszy w Polsce.

Gość jest totalnym anonimem, kupił podpisy, na debatach pierdoli takie odklejone kocopoły, że na menagera Żabki bym go nie zatrudnił. Nie czuje żadnej straty z powodu braku tego wywiad a trolling i zrobienie frajera z tego oszusta było urocze. Dodatkowo huczy o tym pół internetu, reportaż o Maciaku w kanale zero pewnie zrobi z 2mln wyświetleń - nie widzę minusów.
Mnóstwo osób, które propsują KZ, tak jak ja, widzi minusy akcji z Maciakiem.
Od samej rozmowy, po wyłączenie mikrofonu, po ucięciu wygodnych sobie wypowiedzi Maciaka pozakulisowych, już po "wywiadzie".
A można było merytorycznie wypunktować, zgruzować, ośmieszyć w dyskusji.
Samo to, że za tą akcję pochwalił go m.in. ten przygłup z Lewicy T.Trela, jest wystarczającym dowodem na słabość tej akcji :)

Mnóstwo osób, które propsują KZ, tak jak ja, widzi minusy akcji z Maciakiem.
Od samej rozmowy, po wyłączenie mikrofonu, po ucięciu wygodnych sobie wypowiedzi Maciaka pozakulisowych, już po "wywiadzie".
A można było merytorycznie wypunktować, zgruzować, ośmieszyć w dyskusji.
Samo to, że za tą akcję pochwalił go m.in. ten przygłup z Lewicy T.Trela, jest wystarczającym dowodem na słabość tej akcji :)
Podobno zrobił to dlatego, że dotarł do jakiś grubych materiałów z maciakiemz które mają zostać wypuszczone w którymś jego programie. Ja też uważam, że zachowanie hujowe ale Stano spuszcza tyle bomb, że poczekam jeszcze na ten materiał. Pamiętajmy jak załatwił Stonogę.

Nie powiem bo trochę dziwny był ten performance w 24minucie z ciągnięciem za nogi jakiegoś mężczyzny po podłodze, czyżby ostrzeżenie? Hmmm

Back