Kanał Zero

Screenshot_20241126_153622_Free Adblocker Browser.jpg
:frankapprove: jak to na serio to będzie oglądane, mimo że raczej nie oglądam kanału zero (z braku czasu na tego typu programy).

Janusz Waluś na prezydenta!
Powiem, że mega mnie ciekawi ten wywiad. Chłop w masowej świadomości zapomniany a jednak jego działanie mocno wpłynęło na losy sporej części świata.
Chociaż jak czytałem książkę o całej sprawie to wydawał się po prostu gościem wykorzystanym jako narzędzie przez spiskowców a później porzuconym i wykiwanym - ludzie którzy wszystkim kierowali dostali po kilka lat a on odsiedział pół życia.

Wieki nie oglądałem kanału zero na żywo, bo lubię tylko w większości kontrowersyjne persony, ale to trzeba koniecznie zobaczyć.

Nie chce być prezydentem, kandydować może rzeczywiście chcieć biorąc pod uwagę jaką imbe będzie mógł wtedy wykręcić.
Pytanie czy się wycofa wcześniej? Czy do końca będzie w tym trwał? Bo nawet jak powie, że nie chce być prezydentem to i tak zbierze sporo głosów „dla zabawy”.
Jak się chce wycofać to musi to zrobić na tyle szybko żeby nie było jeszcze przygotowanych kart do głosowania. Nie wiem kiedy oni to drukują.

Pytanie czy się wycofa wcześniej? Czy do końca będzie w tym trwał? Bo nawet jak powie, że nie chce być prezydentem to i tak zbierze sporo głosów „dla zabawy”.
Jak się chce wycofać to musi to zrobić na tyle szybko żeby nie było jeszcze przygotowanych kart do głosowania. Nie wiem kiedy oni to drukują.

coś mi podejrzana ta flaga niemiecka z tyłu
jak i adres domeny (.de)

wg mnie planuje żart coś jak ze stonogą ;-)

A ja myślę że Stano garnie się do polityki. Tylko jako zgrabny manipulant owija to w papierek żartu. Wygrywając merytorycznie debaty z innymi kandydatami (a tak pewnie będzie) może zdobyć 3 miejsce. A to potrafi otworzyć drzwi do dalszej kariery politycznej patrz Kukiz, Hołownia wcześniej Lepper.
A po co wejście do polityki? Po władze i pieniądze przecież.

Lewackie media brną w narrację, a raczej narzucają taką narrację swojej lemingowej społeczności, że Stano odbierze głosy Mentzenowi. Oby się nie okazało, że ucierpi na tym ich Trzaskowska.

A ja myślę że Stano garnie się do polityki. Tylko jako zgrabny manipulant owija to w papierek żartu. Wygrywając merytorycznie debaty z innymi kandydatami (a tak pewnie będzie) może zdobyć 3 miejsce. A potrafi otworzyć drzwi do dalszej kariery politycznej patrz Kukiz, Hołownia wcześniej Lepper.
A po co wejście do polityki? Po władze i pieniądze przecież.

Ładnie odleciałeś z tym 3 miejscem. On pewnie będzie maksymalnie 7-8.

Internet to cały czas duża bańka dla wielu ludzi. Jego maksymalny zasięg rozpoznawalności sszacowalbym na poziomie 3 mln ludzi. Wielu 50 plus nawet nie wie kim on jest.

Ładnie odleciałeś z tym 3 miejscem. On pewnie będzie maksymalnie 7-8.

Internet to cały czas duża bańka dla wielu ludzi. Jego maksymalny zasięg rozpoznawalności sszacowalbym na poziomie 3 mln ludzi. Wielu 50 plus nawet nie wie kim on jest.
Teraz tak ale po debatach w telewizjach ogólnodostępnych? Plus starsi już zaczynają kumać internetowe gwiazdy.

Teraz tak ale po debatach w telewizjach ogólnodostępnych? Plus starsi już zaczynają kumać internetowe gwiazdy.

I on w tych debatach tak urośnie u szarego Kowalskiego? Mentzen jeśli chodzi o 3 miejsce łatwo go zrobi. Zobaczysz.

Pustki na otwarciu kongresu Kanału Zero. Krzysztof Stanowski w łódzkiej Atlas Arenie​

Witam serdecznie na kongresie Kanału Zero - mówił Krzysztof Stanowski do niemal pustej Atlas Areny w Łodzi. Na dwudniową imprezę w hali, która może pomieścić 13 tys. osób, sprzedano 4,5 tys. biletów.

Godz. 11.40, dwadzieścia minut przed kongresem. Atlas Arena - która może pomieścić 13 tys. osób - jest jeszcze pusta.

Pustkami świeci też w momencie rozpoczęcia imprezy. - Witam serdecznie na Kongresie Kanału Zero - mówi Stanowski. Dodaje, że bilety kupiło 4,5 tys. ludzi, że wiele osób jest jeszcze przed halą, a specyfika kongresu jest taka, że każdy może przyjść w dowolnie wybranym momencie.

Impreza trwa, na scenie Michał Koterski wspomina ojca i domowe awantury. Choć mamy najtańszy bilet za 139 zł upoważniający do zajęcia miejsc w dalszych sektorach, siadamy w strefie VIP, gdzie wejściówki kosztowały 2499 zł.

Wychodzimy przed Atlas Arenę. Na wejście czeka tu jeszcze kilkaset osób, głównie dwudziesto-czterdziestolatków.

Attachments

• z31694150IHR,Kongres-Kanalu-Zero-w-Lodzi.jpg
    z31694150IHR,Kongres-Kanalu-Zero-w-Lodzi.jpg
    227.1 KB · Views: 22
  • z31694167IHG,Kongres-Kanalu-Zero-w-Lodzi.jpg
    z31694167IHG,Kongres-Kanalu-Zero-w-Lodzi.jpg
    137.4 KB · Views: 28
  • z31694148IHR,Kongres-Kanalu-Zero-w-lodzkiej-Atlas-Arenie.jpg
    z31694148IHR,Kongres-Kanalu-Zero-w-lodzkiej-Atlas-Arenie.jpg
    298.7 KB · Views: 23

Pustki na otwarciu kongresu Kanału Zero. Krzysztof Stanowski w łódzkiej Atlas Arenie​

Witam serdecznie na kongresie Kanału Zero - mówił Krzysztof Stanowski do niemal pustej Atlas Areny w Łodzi. Na dwudniową imprezę w hali, która może pomieścić 13 tys. osób, sprzedano 4,5 tys. biletów.

Godz. 11.40, dwadzieścia minut przed kongresem. Atlas Arena - która może pomieścić 13 tys. osób - jest jeszcze pusta.

Pustkami świeci też w momencie rozpoczęcia imprezy. - Witam serdecznie na Kongresie Kanału Zero - mówi Stanowski. Dodaje, że bilety kupiło 4,5 tys. ludzi, że wiele osób jest jeszcze przed halą, a specyfika kongresu jest taka, że każdy może przyjść w dowolnie wybranym momencie.

Impreza trwa, na scenie Michał Koterski wspomina ojca i domowe awantury. Choć mamy najtańszy bilet za 139 zł upoważniający do zajęcia miejsc w dalszych sektorach, siadamy w strefie VIP, gdzie wejściówki kosztowały 2499 zł.

Wychodzimy przed Atlas Arenę. Na wejście czeka tu jeszcze kilkaset osób, głównie dwudziesto-czterdziestolatków.

Nie kumam wyznawców Stanowskiego, omamić tyle ludzi, zwykły szczurek, pamiętam jeszcze poczatki Weszło, a szkoda strzępić ryja, 2.5k wejście VIP, na jakiś kurwa kongres kanału zero XD

Nie kumam wyznawców Stanowskiego, omamić tyle ludzi, zwykły szczurek, pamiętam jeszcze poczatki Weszło, a szkoda strzępić ryja, 2.5k wejście VIP, na jakiś kurwa kongres kanału zero XD
Widać, że z tym omamieniem to tak średnio, bo stanowski i mazurek myśleli, że ludzie będą walić drzwiami i oknami, a oni wykupili 1/3 biletów. Kanał może oglądają, może niektórzy wspierają finansowo. Ten drukowany magazyn zero też kupili. Ale już ruszyć tyłek na kongres czy wysłać pocztą podpis poparciem kandydatury stanowskiego na prezydenta to się widzom nie chce. Sam stanowski narzekał, że pobrano dziesiątki tysięcy formularzy, ale podpisanych odesłano bardzo, bardzo mało.

W ogóle merytorycznie stano i mazurek są słabi. Zwłaszcza ten ostatni jest takim nudnym i przaśnym dziadem, że słabo się robi, gdy się go ogląda. A udaje, że zna się na wszystkim.

A ja kumam. Scena dziennikarska jest tak nudna w Polsce, że potrzebowała młodszego Wojewódzkiego 2.0, który ogarnia YT i można kręcić pitos, choć sam szczerze nie spodziewałem się, że jego popularność będzie aż tak wielka na tym YT.

Idea samego kanału podoba mi się od samego początku, bo telewizja to jebane dno i ściek, gdzie pasmo programów zbudowane jest na wiadomościach serwowanych przez stacje będące w rękach obcego kapitału, pseudo-dokumentach (dlaczego kurwa ja? itd.) i megahitach w postaci filmów z lat 90 okraszonych toną reklam i pizdami tańczącymi na lodzie. Istny kurwa cyrk. Natomiast tak jak piszesz gloryfikowanie samej postaci Stanowskiego wydaję mi się grubym przegięciem, nawet jeśli ten faktycznie ma na uwadze dobro nasze wspólne, jak chociażby przy reparacjach, o których zrobił całkiem niedawno bardzo dobry moim zdaniem program, podsumowywujący historie tych wydarzeń i nieudolność polskich (z nazwy) polityków. Także duży plus za uwypuklanie wielu fanaberii w polityce i za alternatywę dla TV, chociaż osobiście oglądam tylko materiały z generałem Andrzejczakiem i to rzadko, bo znaleźć czasu na wszystkie podcasty/programy, które by nas interesowały to jednak doba jest za krótka. A o tych co zdecydują się jednak głosować na Stanowskiego w wyborach prezydenckich i o tych co chodzą na te spendy to nie wiem co napisać... przyjebani jesteście :awesome:. Z drugiej strony są i tacy co głosują na trzaskowskiego, a na takich to już w ogóle brak słów.

Back