Anonymous
NoLife FC
Macie te swoje cudowne środki!
http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,...w-skladzie-substancje-podobne.html#Czolka3Img
http://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103454,...w-skladzie-substancje-podobne.html#Czolka3Img
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A jednak!Nie raz słyszałem jak kolesie po wypiciu przedtreningowki wzdrygali się i z zachwytem mówili : dobre gówno !
biere!Macie te swoje cudowne środki!
dobrze, ze zrobiłem zapas.Wykaz suplementów diety, które w trakcie kontroli NIK zostały zakwestionowane przez Głównego Inspektora Sanitarnego:
Orange Triad
Orange Triad + Green
Complete sleep
5-HTP - kapsułki
Arnold Iron Dream
Creation
Candida Clear
Black Walnut Hulls
Holistic UltraBalans
Animal Pump
Kapsułki Flatol
Sinulan Junior Gardło
CROSTREC PRE -W-BOX
AMIXTM MyoCell® 5 Phase
Diaval Caps
Potassium nitrate
Tropinol XP
Compete! (smak: tangy tangerine, fruit punch slam, lemon drop)
Amino pump
Mex M-Test pro
Xtreme Detonator
Pre Shock
Beta stim
Platinum Multivitamin
Cyclin GF
NO-Bomb
IHS TECHNOLOGY BS BURN SHAPE 2.0 FAT BURNER
Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka do połykania
Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka musująca
Wobenzyn N
Multi-Enzyme Formula
Mango Peach Powder
B52+
Animal cuts - szaszetki
Animal m-Stak
Animal Pack
Black Bombs
Duo Lactil
Plusssza chybadobrze, ze zrobiłem zapas.
to jest grubszy temat, tu bardziej chodzi o polityke, niż o same suple.Plusssza chyba
beda zakazywac supli w naszym pieknym kraju?to jest grubszy temat, tu bardziej chodzi o polityke, niż o same suple.
Zobaczymy jak to się rozwinie. Sprzedaż mogą zakazać, ale wątpie, zeby zablokowali tez handel miedzynarodowy.beda zakazywac supli w naszym pieknym kraju?
az tak firmy farmaceutyczne naciskaja? Ale to plotki czy juz cos faktycznie zaczyna byc na rzeczy?Zobaczymy jak to się rozwinie. Sprzedaż mogą zakazać, ale wątpie, zeby zablokowali tez handel miedzynarodowy.
Jest na rzeczy. Na razie NIK przepycha się z GIS. Zobaczymy co z tego wyjdzie.az tak firmy farmaceutyczne naciskaja? Ale to plotki czy juz cos faktycznie zaczyna byc na rzeczy?
Jedyne co do tej pory do mnie docieralo to tylko tyle, ze zakaz reklam i sprzedazy w aptekach. Masz jakis link do artykulow na temat calkowitej zakazy sprzedazy?Jest na rzeczy. Na razie NIK przepycha się z GIS. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Napisałem, ze moga. Nic jeszcze się nie dzieje :) Przepychanki na razie jak pisałem wyżej.Jedyne co do tej pory do mnie docieralo to tylko tyle, ze zakaz reklam i sprzedazy w aptekach. Masz jakis link do artykulow na temat calkowitej zakazy sprzedazy?
Kał w suplementach!Jak produkt spelnia wszystkie normy i nie ma w nim zakazanych substancji
no takie beda wycofywac bo to CHYBA norm nie spelnia. Kazdy mysli, ze bylo ordynarnie nasrane w jakis proszek a to pewnie jakies mikroskopijne zanieczyszczenie Kaczka to pewnie cala serie wykupil ale w mediach zlowieszczo brzmi "KAL W SUPLEMENTACH"Kał w suplementach!
ale w mediach zlowieszczo brzmi "KAL W SUPLEMENTACH"
Tak ja czytalem o tym gdzies na WP i tez byl naglowek" Kal w suplementach"Serio jakieś media poza mną tak napisały ???
Smacznego!Z naukowego punktu widzenia, pobrany od 100% zdrowego człowieka kał to najlepszy probiotyk
tu masz z dziennika, podobny naglowek byl bodajze na WP http://zdrowie.dziennik.pl/aktualno...warza-zagrozenie-dla-zdrowia-konsumentow.html
no juz nie czaruj, tez o tym gdzies wyczytalesSmacznego!
kseroboje, jebane!
no juz nie czaruj, tez o tym gdzies wyczytales
poprawilemWykaz suplementów diety, które w trakcie kontroli NIK zostały zakwestionowane przez Głównego Inspektora Sanitarnego:
Orange Triad
Orange Triad + Green
Complete sleep
5-HTP - kapsułki
Arnold Iron Dream
Creation
Candida Clear
Black Walnut Hulls
Holistic UltraBalans
Animal Pump
Kapsułki Flatol
Sinulan Junior Gardło
CROSTREC PRE -W-BOX
AMIXTM MyoCell® 5 Phase
Diaval Caps
Potassium nitrate
Tropinol XP
Compete! (smak: tangy tangerine, fruit punch slam, lemon drop)
Amino pump
Mex M-Test pro
Xtreme Detonator
Pre Shock
Beta stim
Platinum Multivitamin
Cyclin GF
NO-Bomb
IHS TECHNOLOGY BS BURN SHAPE 2.0 FAT BURNER
Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka do połykania
Plusssz Care Dzień Bez nerwów - tabletka musująca
Wobenzyn N