jajcarz WSOF Featherweight May 27, 2012 #61 Miał ale go przekonali by nie kończył z K1, spaliłem z tymi superfightami, zupełnie się pogubiłem w tej rozpisce.
Miał ale go przekonali by nie kończył z K1, spaliłem z tymi superfightami, zupełnie się pogubiłem w tej rozpisce.
Tykersky Legacy FC Bantamweight May 27, 2012 #62 no chyba nadal jest ten turniej :D a szczerez mowiac pal licho, i tak ogladam
Kukul24 Bellator Middleweight May 27, 2012 #64 kiedy będzie ten Crocop? Bo nie wiem czy czekać jutro musze się rano budzić...
lutek147 Shark Fights Middleweight May 27, 2012 #67 Brawo Artur! Mam nadzieję, że Ukrainiec wygra ten turniej.
jajcarz WSOF Featherweight May 27, 2012 #70 Ten komentator gada jak GSP. Wcale to nie brzmi głupio. Po nich zostaj już tylko wspomnienie, które trzeba pielęgnować.
Ten komentator gada jak GSP. Wcale to nie brzmi głupio. Po nich zostaj już tylko wspomnienie, które trzeba pielęgnować.
malinowsky UFC Lightweight May 27, 2012 #71 Na CC Final Fight też wspominali Mike'a. Fajnie że go docenili. Głupio zabrzmi, ale lubię takie cos.
Tykersky Legacy FC Bantamweight May 27, 2012 #77 Kurna koniec, ale ma dynamit Ghita ja nie moge. Heh ale trafil tym recznikiem :D
metjeor Jungle Fight Lightweight May 27, 2012 #80 Dobra decyzja narożnika, skończyłoby się ciężkim KO.
jajcarz WSOF Featherweight May 27, 2012 #81 dopbrze, że poleciał ręcznik. coi do poprzedniej walki, Ukrainiec wygrał dogrywkę, ale nie powinno do niej dojść. Myśle se co to za komentator co gada jak GSP, a to przecież Mr Perfect.:-)
dopbrze, że poleciał ręcznik. coi do poprzedniej walki, Ukrainiec wygrał dogrywkę, ale nie powinno do niej dojść. Myśle se co to za komentator co gada jak GSP, a to przecież Mr Perfect.:-)
Tykersky Legacy FC Bantamweight May 27, 2012 #83 Zaraz by go ubil i lezal by jak zarżnięta swinia. Oszczedzili mu ciezkiego nokautu, niech dziekuje cornerowi. Noo wreszcie Mirek.
Zaraz by go ubil i lezal by jak zarżnięta swinia. Oszczedzili mu ciezkiego nokautu, niech dziekuje cornerowi. Noo wreszcie Mirek.
Mental1 Oplot Challenge Heavyweight May 27, 2012 #84 Ręcznik jak najbardziej słuszny, skończyło by się bardzo cięzkim KO.
Tykersky Legacy FC Bantamweight May 27, 2012 #87 Na Mirka to mozna czekac nawet wiekami, bedzie warr :D. Mozna prosic o tytul piosenki do ktorej wchodzi Mirek ? Bad Boys cos tam
Na Mirka to mozna czekac nawet wiekami, bedzie warr :D. Mozna prosic o tytul piosenki do ktorej wchodzi Mirek ? Bad Boys cos tam