Kącik hip-hopowy. #rapsy

bo BEP to był kiedyś bardzo dobry hiphopowy zespół (zanim sprzedał duszę diabłu)
a Will to kawał w ch. dobrego dj'a/producenta, który nawet tragiczną Fergie potrafił momentami unieść do rangi anioła:
rip Dusk!

Lux x Murda na tivioffie. Może ten rok przyniesie nam w końcu Lux vs Daylyt. W battle rapie to jak Mayweather vs Pacman pod względem oczekiwania, ale jak już dowiozą to będzie jak Ali-Frazier:

I nowość od Gawrosza. Mój ziomek Łukasz powiedział kiedyś o Szelce "raczej rzadko słucham, ale jak już włączę (albo ktoś mi włączy) to nigdy nie żałuję, że leci."

ni ma tam normalnych brytoli?
Całej Anglii nie zwiedziłem, ale bazując na tym co widziałem, to w miastach nie ma za dużo Anglików. Raczej zamieszkują obrzeża, miasteczka i wsie.
Miasta (ale to też zależy jakie) to: hindusi, pakistany, anglicy, murzyny, polacy, rumuny, chinczyki i cała reszta.

Całej Anglii nie zwiedziłem, ale bazując na tym co widziałem, to w miastach nie ma za dużo Anglików. Raczej zamieszkują obrzeża, miasteczka i wsie.
Miasta (ale to też zależy jakie) to: hindusi, pakistany, anglicy, murzyny, polacy, rumuny, chinczyki i cała reszta.
Tej, ale Polaków to Ty szanuj :lol:

Tej, ale Polaków to Ty szanuj :lol:
wiadomo

qwdwk1zqv1.webp

a kosmos dla kosmitów
et.gif

Back