Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zenek?
KędrikZenek?
Jakoś nie mogę się do niego przekonaćKędrik
Tez raczej wielkim fanem nie jestem, ale korzystając z okazji że gwiazda tego formatu gra "tak blisko", loty z poznania można dorwać za 29-40pln, mam ziomków na miejscu to aż żal nie skorzystać. Dał rade na żywo. W lipcu byliśmy na Rolling Stonesach na stadnionie 60k wiary, to dopiero byłoJakoś nie mogę się do niego przekonać
Grube ryby omijają Polske szerokim łukiem :( W tym roku już 50 Cent grał, Stonesi i Kendrick Lamar a w przyszłym roku np. Justin Bieber :D Wyczekujemy Eminema 
Tez raczej wielkim fanem nie jestem, ale korzystając z okazji że gwiazda tego formatu gra "tak blisko", loty z poznania można dorwać za 29-40pln, mam ziomków na miejscu to aż żal nie skorzystać. Dał rade na żywo. W lipcu byliśmy na Rolling Stonesach na stadnionie 60k wiary, to dopiero byłoGrube ryby omijają Polske szerokim łukiem :( W tym roku już 50 Cent grał, Stonesi i Kendrick Lamar a w przyszłym roku np. Justin Bieber :D Wyczekujemy Eminema
![]()
Dziękuję, ale ja wcale nie zamierzam lądować, nawet tankuję na wysokości.

Jak Bóg da...Spotkali się by my kiedy
Mam podobne podejście![]()

Jak Bóg da...
jednak taka kolaboracja to zabawa granatem bez zawleczki. Jak obudzisz we mnie demona, to się skończy tym, że odzyskam świadomość w więzieniu Guayaquil z siódemką, ale do odsiadki. A Ty sobie tylko pomyślisz - ta plaża wczoraj wyglądała inaczej... ale już po chwili będziesz zachodzić w głowę: co do chuja robię na plaży w Santa Elena z dwudziestoma kilogramami pasta de coca w walizce i którędy kurwa do domu.
Jak Bóg da...
jednak taka kolaboracja to zabawa granatem bez zawleczki. Jak obudzisz we mnie demona, to się skończy tym, że odzyskam świadomość w więzieniu Guayaquil z siódemką, ale do odsiadki. A Ty sobie tylko pomyślisz - ta plaża wczoraj wyglądała inaczej... ale już po chwili będziesz zachodzić w głowę: co do chuja robię na plaży w Santa Elena z dwudziestoma kilogramami pasta de coca w walizce i którędy kurwa do domu.
Te spokojne momenty przypominają mi trochę starego Noona z Pezetem, ale nie wiem :(
Te spokojne momenty przypominają mi trochę starego Noona z Pezetem, ale nie wiem :(