Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ring ding dong ;)
To bardziej funky
Nie rozumiem o czym śpiewasz. młoooooo aaa młooooo oooooo
Jeden z lepszych bitów w historii.
Jeżeli ktoś się zagłębia w rap a tego nie słyszał to wstyd.
Jeden z lepszych bitów w historii.
Jeżeli ktoś się zagłębia w rap a tego nie słyszał to wstyd.
Klasyk nad klasykami.
ale jesli chodzi o HH to jestem zdania, ze proste dzwieki robia robote.Ja ledwo liznalem czasow kaset. Teraz raczej mowi sie tak na caly podklad. Fajna ciekawostka.za moich, mrocznych czasow kaset magnetofonowych, bitem okreslano sama linie/sciezke perkusji ze wszystkimi jej skladowymi (hi hat, werbel, stopa itp) a teraz zauwazylem, ze mowi sie tak, chyba na calosc podkladu muzycznego?
tu przyklad bitu, tak jak ja to rozumiem, z tego kawalka
![]()
Free Shook Ones Drums Hip Hop Drum Loop By Cashiotta #187921 | Looperman
Download free Shook Ones Drums Hip Hop Drum loop at 95 BPM by Cashiotta. High-quality WAV samples for music production on Looperman.www.looperman.com
P.S. Tobie, pewnie, jednak chodzi o caly podklad bo sama perkusja mimo, ze kawalek kultowy dupy nie urywaale jesli chodzi o HH to jestem zdania, ze proste dzwieki robia robote.
To co to za intercyza?![]()
Dr. Dre wypłaci byłej żonie fortunę. Żądała gigantycznych alimentów
Dr. Dre i Nicole Young rozstali się po 24 latach małżeństwa. Żona legendarnego producenta muzycznego i rapera po złożeniu papierów rozwodowych liczyła, że będzie żyła w luksusie na jego koszt. I choć nie...gwiazdy.wp.pl