Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mimo, że minęło dzisiaj już 20 lat od jego śmierci, to nadal nie było nikogo na tym poziomie, z tą charyzmą i autentycznością. Jak dla mnie to był, jest i będzie nr.1 w rapie. Mam w chuj sentyment do jego twórczości:
Nie spodziewałem się tego po Tobiee, pak byl slaby.

Nie spodziewałem się tego po Tobie![]()
Przyznaję rację @Overowi, takiego rapera już chyba nie będzie. Aż sobie przypomniałem moją zajawkę na 2Paca z gimnazjum, nawet sobie kupiłem wtedy takie szerokie jeansy z napisem Makaveli :D
Tez się jakoś nie jaram, ale gdyby nie on i kilku jego ziomków nie było by żadnego blaka blaka:)
jakies bangery słuchacie czy cos tam...Akurat głównie siedzę w oldskulu, ale 2 pac po prostu mi jakoś bardzo nie siedział.dobry oldschool, za młodzi jestesie to was nie jara![]()
Akurat głównie siedzę w oldskulu
Ciężko przez całe życie słuchać tego samego, bo się nudzi. Ja słuchałem tylko i wyłącznie oldschoolu gdzieś do 2012 roku, ale się przerzuciłem na nowsze klimaty, bo miałem wszystko osłuchane :Ddobry oldschool, za młodzi jestesie to was nie jarajakies bangery słuchacie czy cos tam...
chuja klamieszCiężko przez całe życie słuchać tego samego, bo się nudzi. Ja słuchałem tylko i wyłącznie oldschoolu gdzieś do 2012 roku, ale się przerzuciłem na nowsze klimaty, bo miałem wszystko osłuchane :D
serio :Dchuja klamiesz
Diho orangutan #1 w PL