Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Właśnie dlatego wrzuciłem, bo sam chciałem sprawdzić co jest nowego i wrzuciłem jakieś top50 na YT z ostatniego pół roku (a tego nie znałem) i to w sumie jedyne co jako tako się broni w tym zalewie szajsu i auto-tune.Nawet wpada w ucho. Przesłuchałem parę kawałków tego szczyla. Nie moje klimaty. Takie tam filozofowanie śmiesznego małolacika. Ta Anastazja jest od tego wolna i z miejsca wychodzi to na plus. Trzeba jednak przyznać, że kolo zdecydowanie się wyróżnia wśród fali małolatów. Fajna barwa głosu i własny vibe.
Racja z późniejszymi nagraniami bywało różnie , miał zarówno lepsze jak i gorsze zwroty czy numery ale co by nie mówić Rychu jest jedną z bardziej zasłużonych person naszego rodzimego podwórka a to jest jedna z jego lepszych nawijek pomijając wszelkiego rodzaju sympatie i animozje tu odjebał kawał dobrej robotyZajebisty bit Rychu posklejał. Nawinął też nieporównywalnie lepiej niż później mu się udawało
To jest lepszy dis niż nowatora na tedego
Ale gówno
A i tak masa gówniarzy i tęczowych jełopów będzie miała radochę, bo hihi jebać pisWyjątkowej klasy szczerze mówiąc
A i tak masa gówniarzy i tęczowych jełopów będzie miała radochę, bo hihi jebać pis