Kącik hip-hopowy. #rapsy

Bardzo dobra płyta, jeszcze parę zajebistych kawałków z niej:

i jeszcze ten track, na albumie beat został wykorzystany tylko w krótkim skicie o takiej samej nazwie (szkoda). Ta wersja nie znalazła się na krążku, można ją za to znaleźć na kompilacji "Cold Case Files". Jest jeszcze na niej fajny remix Evil Streets z featuringiem merthod mana.

i jeszcze ten track, na albumie beat został wykorzystany tylko w krótkim skicie o takiej samej nazwie (szkoda). Ta wersja nie znalazła się na krążku, można ją za to znaleźć na kompilacji "Cold Case Files". Jest jeszcze na niej fajny remix Evil Streets z featuringiem merthod mana.

:deniroclap:

Cały album jest zajebisty, to prawda.
Ten ostatni track też.
Jeszcze na koniec klasyk, no ale każdy go zna :lol:

Najlepszy track z przezajebistej (i zarazem najlepszej jak dla mnie) płytki Redmana - Dare Iz A Darkside. Mam oryginał cd (wydanie z kompletnie popierdolonymi czasami trwania wypisanymi na okładkowej trackliście) skitrany w szufladzie (wraz z masą innych płyt) u starych w domu.

Niepowtarzalny, przepalony klimat tego albumu to istny miód dla moich uszu. Co tu dużo mówić, już sama okładka (która jest nawiązaniem do okładki albumu Maggot Brain od Funkadelic) rozpierdala:

ac3e331048f391db69c67ab3f2ef

Jak jeszcze zapierdalało się kupować płyty do Saturna albo do Media Markt, to właśnie przez okładkę wybrałem akurat ten album. Wybór był między tą płytą a Muddy Waters (które też jest zajebistym albumem). Przeważyła okładka :)

Kilka wybranych numerów:

Najlepszy kawałek eminema to ten, a właściwie to tylko dwie pierwsze zwrotki. Ostatnią można wywalić :lol:

Back