Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Jeżeli ten jego nowy podcast o mma ma tak wyglądać to ja już wolę breakdowny schwaba i sporadyczne pierdolenie rogana o mma w regularnych podcastach i fight companionach. Sraczka bez ładu, składu i przygotowania.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeżeli ten jego nowy podcast o mma ma tak wyglądać to ja już wolę breakdowny schwaba i sporadyczne pierdolenie rogana o mma w regularnych podcastach i fight companionach. Sraczka bez ładu, składu i przygotowania.

No raczej ;)Chyba, że ktoś to słucha dla beki albo jakiś ciekawostek to ok.

Heavy Hands wiadomo klasaNo raczej ;)
Swoje perełki o mma podałem już na forum:
Heavy Hands
Co-main event podcast
Live Mroza z Bartkiem Stachurą
i nic więcej mi nie trzeba :)
Co do twojego ostatniego zdania to jak już słuchać takich podcastów to zdecydowanie wolę Rogana niż np Brendumba, który mówi, że kutas GSP jest skierowany do góry niczym teleskop łodzi podwodnej
No szanujmy się trochę :p
ja jeszcze Luka Thomasa bardzo lubię ale nie zawsze po gali nagrywa.
to samo, troche mi sie przejadl i tez odpuscilem ale ogolnie dobry typ. Dobry motywator.CT Fletcher
Oglądałem go od jego początków na Youtube, ale od kilku lat nie śledzę już. Spoko gość.
HULK! SMASH!! Było zajebisteto samo, troche mi sie przejadl i tez odpuscilem ale ogolnie dobry typ. Dobry motywator.

Zastanawialem sie co sie z gosciem ostatnio dzialo bo malo nowych filmow z nim na yt. Myslalem, ze mocno podupadl na zdrowiu. Dobrze widac, ze jeszcze pedaluje.CT Fletcher
Oglądałem go od jego początków na Youtube, ale od kilku lat nie śledzę już. Spoko gość.

dzisiaj u Rogana "doubleheader" po CT Fletcher, Callen lubie JRE z jego udzialem, gadka zawsze sie klei

No raczej ;)
Swoje perełki o mma podałem już na forum:
Heavy Hands
Co-main event podcast
Live Mroza z Bartkiem Stachurą
i nic więcej mi nie trzeba :)
Ben Askaren będzie u Joe.

Spoko. Zamiast tego live z Mrozem to polecam jednak sam podcast Stachury - Lowkin' Talkin'. Wczoraj widziałem, że takie coś wyszło i teraz słucham nawet :)Dzięki za podcasty, jak mogłem je przegapić
Wiem o tym, ale czy on nie jest tylko yt? W drodze do domu zarzucęSpoko. Zamiast tego live z Mrozem to polecam jednak sam podcast Stachury - Lowkin' Talkin'. Wczoraj widziałem, że takie coś wyszło i teraz słucham nawet :)
znowu stwierdzil, ze Tybura to Rusek. Ja pierdole ci Jankesi sa niereformowalni, Rogan to samo.Brendan to mój idol.

W ciemno miałem pisać, ze brendan nadal myśli ze Tybura to rusek! Rogan miał zapraszać gości, ale mógł zacząć lepiej. Pewnie kolejność gosci to brendan, bravo, brendan i bravo itdznowu stwierdzil, ze Tybura to Rusek. Ja pierdole ci Jankesi sa niereformowalni, Rogan to samo.![]()
Joey Diaz o UFC 218