Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trollem można nazwać tarana. Ironia w tym tekście jest oczywista. On tylko przyjął taką konwencje tekstu żeby w prześmiewczy sposób przedstawić fanów, którym nie pasuje postawa Aśki. A to że nabrał parę osób, które myślą, że tekst pisał na poważnie to już plus dla niego. Tak jak pisałem bardzo fajny pomysł, gorzej z wykonaniem.Jestem jedynym poza Matszo który ogarnął, że to troll?Przecież wy nawet Danie White'owi nie wierzycie, a uwierzyliście w list otwarty NA COHONES? Come on... nawet ja nie jestem tak naiwny!
![]()
Trzeba było się udać na praktykę do @Jakub BijanTrollem można nazwać tarana. Ironia w tym tekście jest oczywista. On tylko przyjął taką konwencje tekstu żeby w prześmiewczy sposób przedstawić fanów, którym nie pasuje postawa Aśki. A to że nabrał parę osób, które myślą, że tekst pisał na poważnie to już plus dla niego. Tak jak pisałem bardzo fajny pomysł, gorzej z wykonaniem.
Raczej ktoś kto uwierzył w tego trolla jest idiotą :).Doczytałem do wstawki o Conorze i stwierdzam, że autor jest idiotą.
To ucinaj ten tępy łeb raz dwa, bo widzę że cię pierdoli po całości z tymi bredniami po raz nasty.1000 % to ctr14 dałbym sobie łeb obciąć ! To on tu jest od PR Asi a może to nawet Ona bo wkleja fotki o 2 ,3, 4 w nocy wtdy gdy są u USA (gdy u nich jest dzień) !!! To odpowiedz na to że robiliśmy sobie jaja pisząc #teamGadelha. Oni są mocno przeczuleni na swoim punkcie
Czy list otwarty da się zamknąć?Za długie.
Zamykam.
Grabowski??Mam taką nadzieje.
Bo nie wieże , że ktoś to na serio napisał .Szczególnie to ,że niedługo będziemy mieć kolejnego Polskiego mistrza.
Chyba prawdziwemu fanowi MMA się organizacje pojebały![]()
Grabowski??
Nie ma tutaj o czym gadać. Temat został wyczerpany, w skrócie: wielkie oczekiwania, olanie przygotowań i brak motywacji złożyły się na rozczarowanie fanów.Zaraz po tym jak wygra walkę pogadamy.
Ale życzę mu tego jak najbardziej.
Ban#teamGadhela
Ban
Ban
ej ej nie mozesz mnie zbanowac jak ja juz cie zbanowalem :(
Wiesz co robili w sredniowieczu z ludzmi ktorzy stosowali takie magiczne sztuczki?zrobilem lustereczko i odbiłem Twojego bana![]()
Jak to mówią - uczciwych nie parzyWiesz co robili w sredniowieczu z ludzmi ktorzy stosowali takie magiczne sztuczki?
Nie bądź taki mondry.Analizując komentarze dość łatwo oszacować średni iloraz inteligencji wśród użytkowników cohones...