Jarosław Kozieł został rezerwowym zawodnikiem turnieju Fight Club Tournament, który odbył się 9 maja na gali FAME 31 w Koszalinie. Jednogłośną decyzją sędziów "Koziołek" pokonał Jacka Murańskiego po trzech rundach.
Jacek Murański poszedł do przodu już od pierwszych sekund. Żadnej kalkulacji. Cios za ciosem. Obszerne haki. Jarosław Kozieł przeszedł do defensywy, chował się za gardą. Po chwili zaczął utrzymywać dystans. „Muran” zmęczył się tą szarżą z początku starcia i zdecydowanie zwolnił. „Koziołek” zachowywał cały czas spokój. Tak, jak wspominał przed walką, miał problemy z jedną ręką i atakował tylko drugą. Na sam koniec rundy Kozieł trafił uderzeniem w szyję rywala, co ten wyraźnie odczuł.
Znów na początku rundy z szarżą ruszył Jacek Murański. Rywal ze spokojem odparł jednak ofensywę przeciwnika. Pojedynek zdecydowanie zwolnił. Nie było już zbyt wielu akcji. Raz na jakiś czas Murański starał się atakować krótkimi seriami, ale Kozieł trzymał dystans, uciekał od ofensywy rywala i czasami starał się atakować prawą.
Ponownie „Muran” ruszył do przodu. Szybko jednak Kozieł zaczął się cofać i zadawał kolejne proste. W połowie rundy Jacek Murański zaczął sygnalizować problemy z ochraniaczem na zęby. Sędzia dwukrotnie zatrzymywał starcie, aby wyjaśnić tę sytuację. Nie wiadomo jednak było, o co chodziło. Do samego końca walki Murański podążał za cofającym się Koziełem, ale z żadnej ze stron nie padły już żadne ciosy.
Jacek Murański ostatnią walkę stoczył 25 kwietnia na PRIME SHOW MMA 16, gdzie w drugiej rundzie został znokautowany przez Pawła „Popka” Mikołajuwa. Wcześniej przegrał z Natanem Marconiem i Krzysztofem Rytą. Przed tymi starciami Murański wygrywał między innymi z Marcinem Najmanem, Pawłem Jóźwiakiem czy Maciejem Wiewiórką.
Jarosław Kozieł pierwszą walkę stoczył na gali FAME 23 w grudniu 2024 roku, gdzie pokonał jednogłośną decyzją sędziów Przemysława Skulskiego. Pozostałe starcia toczył w formule „dwóch na jednego” - przegrywał z Marcinem Sianosem i Patrykiem Tołkaczewskim, wygrał natomiast z Kamilem Mindą.
FAME 31: Fight Club Tournament odbyło się 9 maja w Koszalinie. Głównym wydarzeniem podczas tej gali był turniej Fight Club Tournament, który odbył się na zasadach boksu w małych rękawicach. W turnieju zobaczyliśmy takich zawodników, jak Kasjusz "Don Kasjo" Życiński, Akop Szostak, Alan "Alanik" Kwieciński czy Jose "Josef Bratan" Simao. Starciem rezerwowym do turnieju była walka Jacka "Murana" Murańskiego z Jarosławem "Koziołkiem" Koziełem.
Oprócz tego kibice zobaczyli trzy dodatkowe starcia - na zasadach K-1 odbyło się starcie Dawida "Crazy" Załęckiego z Michałem "Matrixem" Królikiem, w boksie zmierzyli się Denis "Deddy" Laskowski z Remim "Polaczkiem" Neugebauerem, a także doszło do starcia dwóch na dwóch na zasadach K-1.