Jankones. One last dance !

To co wszyscy ustawiamy Darię w avki żeby mental zagrał? :travolta:
comment_1670430758ujwEEyW1YUK1vPQo3oIlq4,w800.jpg

Tylko antypolskie rury nie będą kibicować Jankowi. (Nawet pomimo pierdolenia w mediach):fjedzia:
A ci co tak mu jadą to powodzenia w oczekiwaniu na kolejnego mistrza z Polski.
Tu nie chodzi o kibicowanie.

Poczytaj tematy z Jankiem, jak co drugi kazał mu już spierdalać i nie być śmiesznym, po tym co się na niego wylewało taka akcja byłaby ośmieszeniem się, ale społeczności Cohones, bo jak chorągiewki, no ale róbcie se co chcecie, ja na szczęście dylematu nie mam, nie jechałem z nim w komentarzach :fjedzia:

Tu nie chodzi o kibicowanie.

Poczytaj tematy z Jankiem, jak co drugi kazał mu już spierdalać i nie być śmiesznym, po tym co się na niego wylewało taka akcja byłaby ośmieszeniem się, ale społeczności Cohones, bo jak chorągiewki, no ale róbcie se co chcecie, ja na szczęście dylematu nie mam, nie jechałem z nim w komentarzach :fjedzia:
Nie zesraj się krecik, nie każdy z nim tu jechał. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. :eddieconspiracy:

Mi to trochę traci hipokryzją, Janek ostatnio był tutaj dość często, że tak to nazwę delikatnie "atakowany" za swoje pierdolenie we mediach.
Oczywiście masz trochę racji. Również to zauważyłem, jak był mistrzem to było git a ostatnio lekko go cisnęli niektórzy. Oczywiście każdy ma prawo pisać co chce.
Dlatego załozyłem ten temat. Żeby jednak Janka dopingować, żeby miał tutaj wpsarcie a nie szyderę czy coś.
Jedziesz Janek jak walec.
Ulberg ruro !!

Wszystko zostało już napisane.

Opowiadam się za optymistami.

Pesymistów, delikatnie mówiąc, nie szanuję, ale wyjątkowo nie obrażę was w tym temacie, ponieważ nie chcę robić syfu.
Janek, mordo, mordeczko, walisz kokosa.
A później Dorota przejmuje Nokię 3310 i ciśnie coś Alexa.

Chciałem dla ziomka zamówić koszulkę w związku z nadchodzącą galą w Londynie i zbliżającymi się urodzinami, ale chuja zamówię. Interesuje mnie pobranie to oczywiście nie mają, a cenę zamówienia na punkt DHL to chyba ktoś najebany ustawiał:

1741820866144.png

Mata kto co polecić innego ciekawego z Jankiem? Chyba, że z jakiegoś innego źródła tego samego koszulaka?

Last edited:
Back