AndJusticeForAll
Loża Szyderców
To co wszyscy ustawiamy Darię w avki żeby mental zagrał? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

To co wszyscy ustawiamy Darię w avki żeby mental zagrał?![]()
Nie zesraj sięTylko antypolskie rury nie będą kibicować Jankowi. (Nawet pomimo pierdolenia w mediach)
A ci co tak mu jadą to powodzenia w oczekiwaniu na kolejnego mistrza z Polski.

Tu nie chodzi o kibicowanie.Tylko antypolskie rury nie będą kibicować Jankowi. (Nawet pomimo pierdolenia w mediach)
A ci co tak mu jadą to powodzenia w oczekiwaniu na kolejnego mistrza z Polski.

Na miętko sie zesrasz jak Janeczek pas odzyskaNie zesraj się![]()
ja na szczęście dylematu nie mam, nie jechałem z nim w komentarzach![]()

Nie zesraj się krecik, nie każdy z nim tu jechał. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora.Tu nie chodzi o kibicowanie.
Poczytaj tematy z Jankiem, jak co drugi kazał mu już spierdalać i nie być śmiesznym, po tym co się na niego wylewało taka akcja byłaby ośmieszeniem się, ale społeczności Cohones, bo jak chorągiewki, no ale róbcie se co chcecie, ja na szczęście dylematu nie mam, nie jechałem z nim w komentarzach![]()

Nie odzyskaNa miętko sie zesrasz jak Janeczek pas odzyska![]()

Nie odzyska![]()

Oczywiście masz trochę racji. Również to zauważyłem, jak był mistrzem to było git a ostatnio lekko go cisnęli niektórzy. Oczywiście każdy ma prawo pisać co chce.Mi to trochę traci hipokryzją, Janek ostatnio był tutaj dość często, że tak to nazwę delikatnie "atakowany" za swoje pierdolenie we mediach.
przeciez pejsy to nie narod Polski

Jankones, co z Wami.

Coś się ostatnio zacząłeś przypierdalać ziomuśA to jeszcze nie przegrał? myślałem że już po akcji
![]()

To co wszyscy ustawiamy Darię w avki żeby mental zagrał?![]()
Mam pewne sugestie, ale zachowam to dla siebie.
Ja bym napisał kto ale nie chce dostac łańcuchem jak @jd0490Kto z redakcji jest za to odpowiedzialny?![]()

wszyscy