Jan C., zawodnik MMA zatrzymany

Verus

Oplot Challenge
Middleweight

Jan C., zawodnik MMA, wśród zatrzymanych kiboli ŁKS-u. Był najmłodszym w gangu handlarzy sztucznym haszyszem​

26-letni Jan C., dobrze zapowiadający sie zawodnik MMA, był najmłodszym w 6-osobowym gangu kiboli ŁKS-u, którzy zostali zatrzymani przez policję za handel sztucznym haszyszem i w czwartek (23 października) trafili za kratki na 3 miesiące.
21 października, w miniony wtorek, kontrterroryści weszli jednocześnie do 5 lokalizacji, w których przebywali kibole dilerzy ŁKS-u - do mieszkań na Bałutach i w Śródmieściu. W tym samym czasie uzbrojeni funkcjonariusze pojawili się na terenie jednej z posesji pod Zgierzem, gdzie przebywał 39-letni szef zorganizowanej grupy przestępczej.
Policyjna obława przyniosła oczekiwany efekt - zatrzymano 6 kiboli ŁKS-u w wieku od 26 do 41 lat, którzy odpowiedzą za udzilanie i wprowadzanie do obrotu syntetyczne narkotyki w postaci sztucznego haszyszu. Szacuje się, że ilość substancji odurzających sięgnęła 200 kilogramów, a zyski uzyskane z tego tytuły wyniosły pół miliona złotych.
Śledczy nie wykluczają, że część z tych pieniędzy mogła być przeznaczana na finansowanie działalności środowisk pseudokibiców.

Attachments

• il20251023_945953665_xlarge.jpg
    il20251023_945953665_xlarge.jpg
    104.5 KB · Views: 102
Last edited:
@JosueEstebanez wreszcie :antonio:

Możemy zaczynać GITONES!
W tym przypadku to nie jest do śmiechu bo oprócz jednej przegranej walki na PFL cały czas szedł do przodu ale jak zawsze wjedzie gangsterka i po karierze.
Dodatkowo te sprawy były robione w tym samym czasie i podobnież są powiązane ze sobą
Przemycali i wprowadzali do obrotu znaczne ilości środków odurzających na wielką skalę, a także włamywali się i okradali mieszkania. Służby rozbiły grupę przestępczą, zajmującą się tym procederem. Wśród zatrzymanych osób jest lider gangu, pseudokibic jednego z olsztyńskich klubów sportowych oraz — jak ustalił nieoficjalnie Onet — żołnierz z Giżycka. Grupa powiązana jest z większą opisywaną już przez nas sprawą, w której występuje więcej mundurowych.
W ramach dalszych działań funkcjonariusze CBŚP zatrzymali jednego z liderów grupy, pseudokibica jednego z olsztyńskich klubów sportowych, odpowiedzialnego za dostawy znacznych ilości narkotyków. Ze względu na informacje o możliwym posiadaniu przez niego broni palnej, w akcję zatrzymania mężczyzny zaangażowano mundurowych z Zespołu Specjalnego Zarządu CBŚP w Olsztynie.

Wyrok nie został jeszcze ogłoszony
Dlatego napisałem prawdopodobnie, bo też tak myślałem. Sam fakt, że się ukrywał tyle lat i nie poszedł na współpracę jak jego „koledzy” z Widzewa co sami się zgłosili na policję i wszystko opowiadali :waldeklaugh:

Zajcu to był dobry wariat, kiedyś na skrzyżowaniu Mickiewicza/Żeromskiego zajechali go ŁKSiaki na dwa auta, wyjął dwie maczety zaczął ryja drzeć, że ich wszystkich potnie i spierdolili. Koleś ogólnie wyglądał jak zwykły studencik, rurki, fryzurka, ale napierdalał się najlepiej w Widzewie razem z Johnsonem.

Dlatego napisałem prawdopodobnie, bo też tak myślałem. Sam fakt, że się ukrywał tyle lat i nie poszedł na współpracę jak jego „koledzy” z Widzewa co sami się zgłosili na policję i wszystko opowiadali :waldeklaugh:

Zajcu to był dobry wariat, kiedyś na skrzyżowaniu Mickiewicza/Żeromskiego zajechali go ŁKSiaki na dwa auta, wyjął dwie maczety zaczął ryja drzeć, że ich wszystkich potnie i spierdolili. Koleś ogólnie wyglądał jak zwykły studencik, rurki, fryzurka, ale napierdalał się najlepiej w Widzewie razem z Johnsonem.
Słyszałem kiedyś o podobnej akcji może chodziło o tę .
Druga kwestia po jednej i po drugiej stronie są bardzo mocni zawodnicy ale jak wchodzi temat dragów to jednak wyroki lecą spore i szkoda życia no chyba ,że z tego są takie miliony.

Nie no bez przesady mordeczko : )

Back