defthomas Vale Tudo Championship Cohones MMARocks Apr 20, 2017 #1 Trener Okniński przypomniał o ciekawym materiale wideo sprzed lat :) Last edited: Apr 20, 2017
Masta Vale Tudo Championship Apr 20, 2017 #3 "Ja nie wiem czy dlatego, że media kłamią.." Tak dlatego lafiryndo z TFNu A najlepszy Saleta, potem smród $$ poczuł to mu sie pogląd zmienił.
"Ja nie wiem czy dlatego, że media kłamią.." Tak dlatego lafiryndo z TFNu A najlepszy Saleta, potem smród $$ poczuł to mu sie pogląd zmienił.
Arlovski UFC Heavyweight Apr 20, 2017 #4 defthomas said: Jak zmieniło się MMA w Polsce Click to expand...
Piotraski Maximum FC Welterweight Apr 20, 2017 #6 Niby Saleta się zarzekł że nigdy nie będzie walczył w MMA. W sumie walka to mocne słowo....
Z ZdzichuWiertara Jungle Fight Light Heavyweight Apr 20, 2017 #7 A tak się Przemek się zarzekał że nigdy nie zawalczy w MMA, jak widać człowiek istotą zmienną jest
Paps Maximum FC Light Heavyweight Apr 21, 2017 #9 Haha Miras jaki małolat Arlovski said: Click to expand...
Fresh UFC Lightweight Apr 21, 2017 #10 Mirek wypowiadał się wtedy sprawniej i bardziej zrozumiale niż teraz :) W przebitkach widać Materlę ? Z kim on wtedy walczył ?
Mirek wypowiadał się wtedy sprawniej i bardziej zrozumiale niż teraz :) W przebitkach widać Materlę ? Z kim on wtedy walczył ?
Paps Maximum FC Light Heavyweight Apr 21, 2017 #11 Fresh said: W przebitkach widać Materlę ? Z kim on wtedy walczył ? Click to expand... Jego pierwsza zawodowa walka
Fresh said: W przebitkach widać Materlę ? Z kim on wtedy walczył ? Click to expand... Jego pierwsza zawodowa walka
Marian45 KSW Heavyweight Apr 22, 2017 #12 Ja piernicze 2003 rok niby dwudziesty pierwszy wiek, ale jak się dziś na to patrzy to prehistoria.
U user_usunięty UFC Middleweight Apr 22, 2017 #13 Paps said: Jego pierwsza zawodowa walka Click to expand... Ło kurwa, Materla high kicki nakurwiał!