Jawor
Bellator Bantamweight
Sprzedałem za 200 koledze te kody.
Tamten to pewnie nachlany albo zaćpany skojarzył że kasy nie ma i dlatego się ulotnił. Po temacie.
Noooo, a nam za 205 proponował złodziej jeden.. a my to nie koledzy?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sprzedałem za 200 koledze te kody.
Tamten to pewnie nachlany albo zaćpany skojarzył że kasy nie ma i dlatego się ulotnił. Po temacie.

Miejsce do negocjacji zostawiłemNoooo, a nam za 205 proponował złodziej jeden.. a my to nie koledzy?![]()

Uwierz mi są tacy co ćpią i nie chodzą po mieście po baletach tylko nawalają w CS czy inne Lol kilka dni non stop.Jeszcze rozumiem żeby litra bociana zamówił, ale doładowanie do gierek?![]()
POCO wzięty, w starym hujweju szybka ukruszona, za 200zł jak znalazł. Redmi 13 już poszłyJakby ktoś potrzebował na szybko jakiegoś złomka do dzwonienia, wręczenia dzieciokom albo efektownego rozbicia o ścianę to można wyrwać "smartfona" za 199 złotych
jako awaryjny na memory fajf?POCO wzięty, w starym hujweju szybka ukruszona, za 200zł jak znalazł. Redmi 13 już poszły

dokładnie, szybka pancerna i na budowę, w hujweju już z prawej strony dotyk nie działa i muszę kombinować by coś klinknąć czy napsiaćjako awaryjny na memory fajf?![]()

Jakbyś znalazł gdzie licencję na Nero Burning, to będę wdzięczny
Ja na Bearshare poproszeJakbyś znalazł gdzie licencję na Nero Burning, to będę wdzięczny
za 50 funtów?!Niestety tylko dla wyspiarzy, ale może na Amazon.pl też są jakieś promocje
INIU 65W 20000mAh Mini Power Bank - £23.24 at Amazon | hotukdeals
www.hotukdeals.com
Bardzo dobry power bank w bardzo dobrej cenie
20000mAh 65W

Pod ceną masz opcję do zaznaczenia -50%za 50 funtów?!![]()
10000mAh za 50zlza 50 funtów?!![]()
ale tu masz 22,5SW a od brytoli 65W10000mAh za 50zl
Edit 20000 była za 69 jakiś czas temu
do Polski śpiewają sobie 38 dolarów/28 funtów. Liczę po 4,2 za dolara i wychodzi prawie 160 złotych. Na polskim amazonie 209 złotych bez promki. Z papci oferta nie wyrywa, ale jeśli ktoś potrzebuje na gwałt to chyba wartoPod ceną masz opcję do zaznaczenia -50%
Cena ostateczna 23.24 funta
![]()
Ja mam z tej firmy:do Polski śpiewają sobie 38 dolarów/28 funtów. Liczę po 4,2 za dolara i wychodzi prawie 160 złotych. Na polskim amazonie 209 złotych bez promki. Z papci oferta nie wyrywa, ale jeśli ktoś potrzebuje na gwałt to chyba warto
mam jakiegoś 65W też od nich chyba, kupiłem kiedyś żeby przez ripcorda odpalać mpcJa mam z tej firmy:
2x 10000 15W - było za 7 funtów sztuka
1x 20000 22.5W - za 16.5 f
1x 10000 45W za 11 f
Są też 100W ale takiego nie potrzebuję. Miałem teraz kupować 65W, ale obczaiłem, że ten mój 22.5W ładuje szybko baterie do drona więc odpuściłem sobie.
Zalutowane! Uczciwa cena!
halucyny tez sie lapia?Zalutowane! Uczciwa cena!

Ja wiem gdzie są bez apki:) apka dla ciekawostekhalucyny tez sie lapia?![]()
Marzyciel Milwaukee…Za 250 mała wkrętareczka metabo z dwoma bateriami
Marzyciel Milwaukee…