Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

No właśnie jak się pierwszy raz budowałem to mi sąsiad prąd udostępnił i założyłem u niego podlicznik. Więc podłączałem potem już zwykły prąd przy odbiorze, ominąłem ten etap. Gdybym wiedział, że inwestycja potrwa do roku to bym sobie dupy nie zawracał ale jak pisałem to jest bardziej zabawa (może potrwać i z 10 lat bo robię to z zarobionych pieniędzy na bieżąco co zostanie to zamiast w skarpetkę to w budynek), by mieć na emeryturze co opierdolić na starość. Bo u mnie z działalności emerytury raczej nie będzie a jak tak to głodowa.
@ninja za 10 lat

1000010329.jpg

Dlatego ja chcę przed zgrzybieniem tę chałupkę opierdolić i na bahamy czy chuj wie zdychać
:beczka:
w ciepłym.

Czy na kajmany, chuj wie.
:robertmakeup:
Dominikana, to jest mój plan emerytalny.
Czekam tylko czy przypadkiem zombie z Haiti nie przeleją się przez mur.

Ale sztos, właśnie ogrywam z żonką klejną partię, potomstwo śpi

100zł na blackweek
warto świetna zabawa
:gabi_much_love:
Tak mówisz?

giphy.gif

p.s.
właśnie kupiłem :awesome:

Ale sztos, właśnie ogrywam z żonką klejną partię, potomstwo śpi

100zł na blackweek
warto świetna zabawa
Dziękować mordo, nie mam z kim grać ale kupiłem. W samotne piąteczki z wódeczka wejdzie jak złoto ::snoopd::

Mam nadzieję, że chrześniak doceni cohonesowych koneserów

Pchasz się pod maczetę przyjacielu.
Mur długo tego nie wytrzyma.

zobacz co ta szarańcza po lewej zrobiła, nawet drzewa prawie nie uświadczysz, wszystko ta stonka jebana zjadła
HffqzIzKEQPJxwP-kc-aQtV-P72ItJGRnD5HzjG7FWw.jpg

Na szczęście Metysi z Dominikany się nie pierdolą z czarnuchami. Pogranicznicy tam nie strzelają z kapiszonów :beczka:
Jak 10 lat nie rozwalą to zaczynam szukać jakiegoś domku przy plaży.

Na szczęście Metysi z Dominikany się nie pierdolą z czarnuchami. Pogranicznicy tam nie strzelają z kapiszonów :beczka:
Jak 10 lat nie rozwalą to zaczynam szukać jakiegoś domku przy plaży.
Jak nie stracą zdrowego rozsądku to może być niezły pomysł na starość. Kości ogrzać i popierdzieć pod palemką.

Promocja o którą nikt nie prosił.
Ja kupiłem, chyba tanio (175zł)
Szukam akie coś do kupienia w Polsce za złotówki bo nie mam konta walutowego.

Promocja o którą nikt nie prosił.
Ja kupiłem, chyba tanio (175zł)
Szukam akie coś do kupienia w Polsce za złotówki bo nie mam konta walutowego.
:deniro:
dla rękoczynów?

Ale nakupiłem głupot na aliexpress, ale przecież wszystko się przyda, bo się przyda prawda?
Jak kiedyś zdechnę i dzieciaki zaczną grzebać w tych moich szafeczkach pomyślą, że staremu odjebało dokumentnie.
Jest taka promka na pierdoły, że jak bierzesz 10 różnych to jest procent składany zniżek... zółte rączki trzecią paczkę mi już szykują...
Pewnie nawet nie otworzę.
:antonio:

Zamówiłem nawet klucz do areatora w kranie, po co? Nie mam zielonego pojęcia, ale ważne, że za 4zł.

Ale nakupiłem głupot na aliexpress, ale przecież wszystko się przyda, bo się przyda prawda?
Jak kiedyś zdechnę i dzieciaki zaczną grzebać w tych moich szafeczkach pomyślą, że staremu odjebało dokumentnie.
Jest taka promka na pierdoły, że jak bierzesz 10 różnych to jest procent składany zniżek... zółte rączki trzecią paczkę mi już szykują...
Pewnie nawet nie otworzę.

Zamówiłem nawet klucz do areatora w kranie, po co? Nie mam zielonego pojęcia, ale ważne, że za 4zł.
Widział kolega te promkę na wihajster!?

Back