Jak za darmo to biere, czyli wyjątkowej klasy promocje

IMG_20241029_230527.jpg

Hehehhehehehehehehehe ale was @szplin uszukał, japierdole! Amatorzy!

Z przesyłką wychodzi na to samo, ale na sklepie jest rozmiar 48 więc na plus.
@szplin jak jakość, wygoda? Gira nie odpadnie po 10 godzinach łażenia?

Z przesyłką wychodzi na to samo, ale na sklepie jest rozmiar 48 więc na plus.
@szplin jak jakość, wygoda? Gira nie odpadnie po 10 godzinach łażenia?
Jakość czuć, że jest, ale to druga kategoria, dlatego tak tanio i jakieś niedoróbki są. W tych czarnych mam głęboką rysę na skórze w okolicy noska, w nabukowych tylko przebarwienia nabuku, więc nie wiem nawet dlaczego uznali to za niegodne sprzedaży po 250 dolarów :lol: .
Wysokie buty są potężne, więc to typowo na solidną zimę albo jakiś chamski offroad.
Szkoda, że tych niskich tak mało było, bo tylko jedną parę wziąłem, a są bardzo solidne i nie wiem co im doskwiera, że były z obniżką.
Cena jest bardzo dobra, bo za takie pieniądze nie dostanie się tak wykonanych butów roboczych. Gorzej jeśli ktoś chce to nabyc jako obuwie paradne (tylko na co komu buty S3 do paradowania) i trafi jakieś z wyraźną niedoróbką jak na przykład rysa w tych moich czarnych:lol:
Nie wiem jak z wygodą przy długotrwałym chodzeniu, bo jeszcze nie testowałem. Przy przymierzaniu nie uwierają

Pochwalę się tylko, że to ja zapoczątkowałem tę piękną historię, nie spodziewałem się, że taki na forum u samozwańczych modnisiów trzewików niedostatek...
Aż się serce raduje.
:arielcry:
Żeby się wygodnie nosiły i jak najdłużej.... Sam nabyłem dwie pary. Niskie czarne i wysokie brązowe, bo kolor gówna jest bliski memu sercu.
cheers-dwight-the-general-manfredi.gif

Jutro próba robocza.

P.S. jakby ktoś jakieś do tego fajne hajdawery wyłapał to proszę oznaczyć. Bo bluzę roboczą mam jeszcze po majstrowaniu na budowie równe 20 lat temu.
Tylko trzeba piwnicę odkurzyć.

Last edited:
Pochwalę się tylko, że to ja zapoczątkowałem tę piękną historię, nie spodziewałem się, że taki na forum u samozwańczych modnisiów trzewików niedostatek...
Aż się serce raduje.

Żeby się wygodnie nosiły i jak najdłużej.... Sam nabyłem dwie pary. Niskie czarne i wysokie brązowe, bo kolor gówna jest bliski memu sercu.

Jutro próba robocza.

P.S. jakby ktoś jakieś do tego fajne hajdawery wyłapał to proszę oznaczyć. Bo bluzę roboczą mam jeszcze po majstrowaniu na budowie równe 20 lat temu.
Tych niskich to mogłem z 5 par zamówić, bo (o ile coś się nie wydarzy i nie zmienię diametralnie swojego życia) i tak będę musiał kolejne buty kupować a te są bardzo dobre i za tyle to się nie było co szczypać tylko brać zapasu na kilka lat :usunto:

Aż się serce raduje.

Jutro próba robocza.

Ile za tę bluzę?

Jaki rozmiar? Ja wzialem 47, ale troche luzu jednak jest , mimo ze po podeszwie sa jak moje Demary, hmmm. Sie zastanawiam, czy biere, czy zamieniam na 46.
But jest wykonany dobrze, nie widać jakichs wad. Jak sie w nich chodzi przez parę godzin to nie wiem, chodzilem tylko parę metrów, po chacie.
gruba skarpeta i po temacie, odeślesz a potem już 46 nie będzie

C5DC881BA03F762F00E3CFA5B42960ECC35E32C3

:robertmakeup:

Back