Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szwabska klawiatura
A co za różnicaSzwabska klawiatura

zamowiles?Kurwa mać, zaraz będę tylko białko żarł![]()
Takzamowiles?
napisz mi date waznosci jak przyjdzie

Przeterminowane Ci wysłali?napisz mi date waznosci jak przyjdzie![]()
nie ja nie zamawialem, ten izolat przyszedl w sumie 3kg. ale jak bedzie dluga data waznosci to wzialbym tego wiecej bo tansze nie bedzie a pojdzie na pewno.Przeterminowane Ci wysłali?
do ponawożenia drzewWziąłeś na handel?
![]()
![]()

2kg przyszły 03 24napisz mi date waznosci jak przyjdzie![]()
Dzięki za pamięć. Wczoraj pobrałem

Namówiłeś… :(Wjechały i na polski amazon
Słuchawki Philips Fidelio X2HR/00 - Pepper.pl
www.pepper.pl
Nie było chyba żadnego pojemnika.Namówiłeś… :(
Kurde, boje tylko tego ze są otwarte…
Czy naprawdę jak wyjdę w nich na spacer albo bede chciał posłuchać w aucie to jest hujnia?
Zostaje mi tylko pokój, cisza i wywalone jajca w fotelu?
Btw. jest jakiś pokrowiec albo woreczek dodany?
Wczoraj przyszło mi 3kg białka od nich, a tu znowu trzeba zamawiaćKreatyna GreatOne 1 kg - Pepper.pl
www.pepper.pl
jestem ciekaw czy to faktycznie jest dokladnie to co na tablicy.Wczoraj przyszło mi 3kg białka od nich, a tu znowu trzeba zamawiać
Śmiem wątpić, ale lubię osobiście się przekonaćjestem ciekaw czy to faktycznie jest dokladnie to co na tablicy.

a jak sprawdzisz kreatyne?Śmiem wątpić, ale lubię osobiście się przekonać![]()
szach mata jak sprawdzisz kreatyne?

Bij w girę. Jak po zastrzyku spuchnie to lewa kreta.szach mat![]()
Ręczne to gówno.Pany, odkurzacz... zeby auto wyczyścic raz w miesiącu a tak postoi w garażu. Lepiej na kablu czy 'ręczny'? Budżet do 200 zł.
Odkurzacz warsztatowy 1300W NITEO BIEDRONKA - Pepper.pl
www.pepper.pl
Odkurzacz ręczny BPQ AA016 - Pepper.pl
www.pepper.pl
Obawiam się, że za 2 stówy to jedno i drugie to będzie gównoRęczne to gówno.

Andrzej ja wiem że ty masz w piwnicy kilka jeszcze nie otworzonych, ale... potrzebuje właśnie jakiegoś 'gówna' żeby posprząta w aucie raz na miesiąc i tyleObawiam się, że za 2 stówy to jedno i drugie to będzie gówno![]()

Kup zwykłego karchera na kablu daje rade koszt do 400zlPany, odkurzacz... zeby auto wyczyścic raz w miesiącu a tak postoi w garażu. Lepiej na kablu czy 'ręczny'? Budżet do 200 zł.
Odkurzacz warsztatowy 1300W NITEO BIEDRONKA - Pepper.pl
www.pepper.pl
Odkurzacz ręczny BPQ AA016 - Pepper.pl
www.pepper.pl
dam 200... 400 poszły na słuchawki od grubegoKup zwykłego karchera na kablu daje rade koszt do 400zl