szplin
Vale Tudo Open
Notatki obrazkowe robię w notatniku na fonie. Dałem za ten notatnik tyle samo co za tę wtyczkę od waves

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Notatki obrazkowe robię w notatniku na fonie. Dałem za ten notatnik tyle samo co za tę wtyczkę od waves

Dzienki zalótowaneEgzoszkielet roboczy - Pepper.pl
www.pepper.pl
Ja.To ludzie jeszcze w begach śmigają?
Wyprzedaż w sklepie Mass Denim -40% - Pepper.pl
www.pepper.pl
kompleks bycia duzymTo ludzie jeszcze w begach śmigają?
www.pepper.pl

czyli co?kompleks bycia duzym![]()
czyli mialem takich ziomkow w sredniej (bardzo dobre mordy) co byli wysocy, szczupli a zapierdalali w takich bagach wlasnie o trzy rozmiary za duze..czyli co?

Haha, ja też miałem takich kolegów. W przypadku tej promki zaznaczyłem spodnie (bo tylko to mnie od nich interesuje) i faktycznie albo same krótkie albo te baggy czyli oferta nie jest skierowana do mnie. Ja mam ich dżinsy ale takie zwykłe, proste. Właśnie cenię sobie to, że mają normalne modele a nie tylko te worki albo te kurwy obcisłe (dla twórcy tych pedalskich dżinsów jest specjalne miejsce w piekle). Jakościowo bardzo dobre, kupiłem dwie pary dżinsów i przez kilka lat śmigane dzień w dzień.czyli mialem takich ziomkow w sredniej (bardzo dobre mordy) co byli wysocy, szczupli a zapierdalali w takich bagach wlasnie o trzy rozmiary za duze..
Chcieli po prostu zeby odbierano ich jako duzych, ale zamiast isc na silke i trzymac miche to woleli jarac gibony
![]()
Poważnie?
Głodnemu chleb na myśli
robia tez dzinsy na atletyczne nogi niektorzy, swego czasu abercrombie robilo.Haha, ja też miałem takich kolegów. W przypadku tej promki zaznaczyłem spodnie (bo tylko to mnie od nich interesuje) i faktycznie albo same krótkie albo te baggy czyli oferta nie jest skierowana do mnie. Ja mam ich dżinsy ale takie zwykłe, proste. Właśnie cenię sobie to, że mają normalne modele a nie tylko te worki albo te kurwy obcisłe (dla twórcy tych pedalskich dżinsów jest specjalne miejsce w piekle). Jakościowo bardzo dobre, kupiłem dwie pary dżinsów i przez kilka lat śmigane dzień w dzień.
No tak. Ale już pisałem wyżej, że nie takie wory. Zwykłe, proste dżinsy.Poważnie?
Sam bymn chyba sobie jakieś nabył. Tamte stylówy były kozackie
To ludzie jeszcze w begach śmigają?
www.pepper.pl
Duże spodnie a w środku mało

Duże spodnie a w środku mało![]()
Sranie po nim jest pewnie konkretneBjołko

Sprawdzę naocznie. Znaczy nadupnieSranie po nim jest pewnie konkretne![]()
Zamówiłeś? W komentarzach piszą że w chuja walą i nie wysyłająSprawdzę naocznie. Znaczy nadupnie

juz dawno po promocjiZamówiłeś? W komentarzach piszą że w chuja walą i nie wysyłają![]()

Niektórym szybko wysłaliZamówiłeś? W komentarzach piszą że w chuja walą i nie wysyłają![]()
Wbijam cwela w takie chujowe białko, ale dla ciebie będzie idealnejuz dawno po promocji![]()

teraz mi mowiszWbijam cwela w takie chujowe białko, ale dla ciebie będzie idealne![]()