Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

więc trzeba mi zrobić przelew na całość,

JebaniutkiUdało mi się kupić tego tv z allegro Black week: Telewizor OLED LG OLED55CX3LA 55" za 3799. Polowałem dla szwagra, ale jemu też się udało więc mogę odstąpić za jakaś flaszkę, ale jest jeden minus, puscilbym bezpośrednio z allegro tylko nie ma pobrania, więc trzeba mi zrobić przelew na całość, chyba że ktoś ma lepszy pomysł![]()
scamuje na cohones!
Tutaj same prawilniaki. Pod latarnią najciemniej.Jebaniutkiscamuje na cohones!
![]()

Udało mi się kupić tego tv z allegro Black week: Telewizor OLED LG OLED55CX3LA 55" za 3799. Polowałem dla szwagra, ale jemu też się udało więc mogę odstąpić za jakaś flaszkę, ale jest jeden minus, puscilbym bezpośrednio z allegro tylko nie ma pobrania, więc trzeba mi zrobić przelew na całość, chyba że ktoś ma lepszy pomysł![]()
Paaanie to jest warte połowę max.Udało mi się kupić tego tv z allegro Black week: Telewizor OLED LG OLED55CX3LA 55" za 3799. Polowałem dla szwagra, ale jemu też się udało więc mogę odstąpić za jakaś flaszkę, ale jest jeden minus, puscilbym bezpośrednio z allegro tylko nie ma pobrania, więc trzeba mi zrobić przelew na całość, chyba że ktoś ma lepszy pomysł![]()
no za darmo, ale odstąpienieJak za darmo to biere
.Ja bym tyle nie dał za TV. Sam mam jakiegoś podstawowego Samsunga 55 4k kupionego za 2k 2 lata temu i jestem z niego bardzo zadowolony.Paaanie to jest warte połowę max.
Nie, to była moja taktyka negocjacyjna.Ja bym tyle nie dał za TV. Sam mam jakiegoś podstawowego Samsunga 55 4k kupionego za 2k 2 lata temu i jestem z niego bardzo zadowolony.
Nie warto było kurwa![]()
Promocja na Viaplay dla kibiców Legii Warszawa
Legia Warszawa i Viaplay przygotowali specjalną promocję na dostęp do serwisu streamingowego, w ramach którego można oglądać zmagania stołecznego klubu w Lidze Europy UEFA. Już w czwartek, 25 listopada Legia zagra na wyjeździe z Leicester City w ramach 5. kolejki fazy grupowej europejskich...satkurier.pl
Być kibicem ległej? ZapewneNie warto było kurwa
Są tańsze promocje z VPN xD![]()
Promocja na Viaplay dla kibiców Legii Warszawa
Legia Warszawa i Viaplay przygotowali specjalną promocję na dostęp do serwisu streamingowego, w ramach którego można oglądać zmagania stołecznego klubu w Lidze Europy UEFA. Już w czwartek, 25 listopada Legia zagra na wyjeździe z Leicester City w ramach 5. kolejki fazy grupowej europejskich...satkurier.pl
Jakie?Są tańsze promocje z VPN xD