Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poco x3 nfcLugasek miszcz:) Potrzebny telefon budżet 800 cebulionow. Ma byc dobry i szybki żaden markowy :)
Poco x3 nfc
Nie znam. Mam poco i póki co daje radęSmartfon CUBOT Note 20 Pro 6/128GB 6.5" Czarny ?
Ochujałeś?Smartfon CUBOT Note 20 Pro 6/128GB 6.5" Czarny ?
Ale ze co?Ochujałeś?
Lepiej polować na 11400f + b560. Chyba, że masz już płytę pod ryzena.Proszę mnie oznaczyć gdyby pojawiły się dobre promocję na Ryzena. Najchętniej 5 3600.
zaspałemSmartwatch Huawei Watch GT 2 Classic brązowy
Jutro od 10:00 będzie można kupić za 399 zł -> KLIK
Sprzedaje oficjalny sklep Allegro. Na razie widnieje informacja o zakończonej sprzedaży, ale o 10:00 wystartuje normalnie. Nie wiadomo tylko ile sztuk rzucą.

Mam już wszystko oprócz procesoraLepiej polować na 11400f + b560. Chyba, że masz już płytę pod ryzena.
Że Cubot to okrutny szajs.Ale ze co?
E tam :PŻe Cubot to okrutny szajs.
Proszę mnie oznaczyć gdyby pojawiły się dobre promocję na Ryzena. Najchętniej 5 3600.
nadaje się to? znawcy! @Mnichu @szplin @ktotamjeszcze?
Czytnik e-book Amazon Kindle 10 8GB 2019 biały z reklamami 299zł
Allegro Smart na Start. 5 darmowych dostaw Allegro Smart - oferta przedłużona od 01.08.2021
![]()
![]()
Allegro Smart na Start. 5 darmowych dostaw Allegro Smart - oferta przedłużona od 01.08.2021 - Pepper.pl
Regulaminallegro.pl/regulaminy/regulamin-akcji-promocyjnej-smart-na-start-O3BDVY3jkfBPoprzednie wstawkihttps://www.pepper.pl/promocje/allegro-smart-na-start-5-dwww.pepper.pl
jakby się nie nadawało to bym nie wrzucał.
W wannie nie poczytasz (paperwhite4 możesz wziąć do wanny), ale poza tym jest git
Elegancki jest o ile nie czyta się komiksów - do książek jest git.
A do komiksów co polecasz?Elegancki jest o ile nie czyta się komiksów - do książek jest git.

tablet 10 cali do komiksow, czytnik do książek.A do komiksów co polecasz?
Edit.
Do książek i komiksów.
A poniższego cuda nie warto?tablet 10 cali do komiksow, czytnik do książek.
za maly ekran. Jak brat ma kindla. To niech Ci pokaże jak wygląda komiks na 6 calowym ekranie.A poniższego cuda nie warto?
https://www.mediaexpert.pl/komputer...ebook-reader-pocketbook-633-moon-silver-colorJestem zielony jeśli chodzi o czytniki. Brat ma kindla jakiegoś i jest bardzo zadowolony.