Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa, całe Hollywood, muzyka, media do wymiany. Co my zrobimy bez tak wybitnych kłamców?
No i kolejny temat - oni wszyscy są podobno przeciwko Trumpowi... Wiecie, takie same pierdolenie jak u nas, że kiedy pis zostanie przy władzy, to oni wylatują.
Aaaa...jeśli tak, to tak.Ta lista jest, że niby sporządzona przez kogoś kto wysłuchał pilota samolotu, rzekomo przewożącego tych ludzi na wyspę. Jednak Jim Carrey już dawno zdementował, że to bzdura, że kiedykolwiek tam był i w ogóle miał kontakt z Epsteinem. Dlatego lista ta jest dość wątpliwa.
Kurwa, całe Hollywood, muzyka, media do wymiany. Co my zrobimy bez tak wybitnych kłamców?
No i kolejny temat - oni wszyscy są podobno przeciwko Trumpowi... Wiecie, takie same pierdolenie jak u nas, że kiedy pis zostanie przy władzy, to oni wylatują.
Przeciez chlop juz dawno odleciał, takze to nie ma juz znaczeniaTo Ty myślisz że republikanie i cała szeroko pojęta prawica to są dobre mordki i nie byli tam?
Donovan Mitchell? Serio?
Ja nie myślę, ja wiem że musiała być większość. Jak inaczej wyjaśnić że jesteśmy wsuwani lwu w paszczę, a żadna ze stron nie reaguje odpowiednio?To Ty myślisz że republikanie i cała szeroko pojęta prawica to są dobre mordki i nie byli tam?
Donovan Mitchell? Serio?
Chuja się znasz!Tu filmy z żółtymi napisami od różala i plaskoziemcy jackiewicza to sie chowają przy naszym oświeconym
Kup chłopowi trochę followersów bo dobry kontent prowadzi, ja bym go zaobserwował ale ma mało followersów i rozkmini że to ja.View attachment 98396
Dobry opis
Świetny pomysł, właśnie myślałem na co wydać oszczędności, teraz wiem że te 5 dych nie pójdzie na głupoty.Kup chłopowi trochę followersów bo dobry kontent prowadzi, ja bym go zaobserwował ale ma mało followersów i rozkmini że to ja.
no to teraz się @Drzewo zesrasz z radości,
cała nitka, polecam
najciekawsze
Polecam mocno dwa filmiki, szczególnie drugi, bo to, że oddają cześć diabłu w pierwszym wcale mnie nie dziwi.
Mam studnie na działce. A jak nie to rzekę kilometr od chatyZnany producent wycofuje 40 milionów butelek wody mineralnej, wykryto w niej bakterie kałowe https://polskiobserwator.de/bakteri...alnej-producent-wycofuje-40-milionow-butelek/
Nestle. Pamiętacie, że szef tej firmy mówił o odebraniu ludziom prawa do wody? Teraz se przykmincie, że największe firmy tak robią i nagle, z dnia na dzień w sklepach pustka. Co zrobicie?