Inne dyscypliny (bez piłki nożnej, MMA) koszykówka, tenis, etc.

Liga Afrykańska/Koszykówka

09/06/2025 16:00 CET
Rivers Hoopers - APR (-3.5)
1.95 (STS)/1.85 (Totalbet) - szukać po innych.
5/10

Budżetowo to jest kosmiczna przepaść na korzyść APR, które idzie na maksa w tym sezonie. Sprowadzenie Nuni Omota, a dodatkowo już wcześniej byli zawodnik G-League oraz ex-NBA Chasson Randle, Obadiah Noel oraz mocni z Afryki Ndoye i Diarra. Dziwią mnie te wyrównane kursy i myślę, że APR to weźmie wysoko.

Grigor..... Do kurwy nedzy..

Attachments

• Screenshot_20250707_215955_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20250707_215955_com.android.chrome.jpg
    71.9 KB · Views: 36
  • Screenshot_20250707_215951_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20250707_215951_com.android.chrome.jpg
    72 KB · Views: 40
Mozna gdzies postawic, ze Iga zagra w finale Wimbledonu? Wszedzie widze tylko zaklady na jakim etapie odpadnie lub ze wygra caly turniej.

Mozna gdzies postawic, ze Iga zagra w finale Wimbledonu? Wszedzie widze tylko zaklady na jakim etapie odpadnie lub ze wygra caly turniej.
Raczej nie na tym etapie to juz chyba za pozno.. Ja uwazam ze z mloda Andriejewa moga byc ciezary tak apropo kurs o ile przejdzie dzis samsonowa powinien byc cos okolo 1.55 z mloda ruska ktora dzis porobi bencic

Raczej nie na tym etapie to juz chyba za pozno.. Ja uwazam ze z mloda Andriejewa moga byc ciezary tak apropo kurs o ile przejdzie dzis samsonowa powinien byc cos okolo 1.55 z mloda ruska ktora dzis porobi bencic
Pięknie ja na rowerku puściła

Gracie coś z tenisa dzisiaj? Obejrzał bym jakiś meczyk do winka a bez betu nie lubię

Siatkówka
Włochy @1.81
Dokladnie jak ogramy Italie Sasakiem to naprawde zabije sie w piers.. Fornal out Leon daleko od swojej formy chociazby z ligi, Bednorz poza dobrym przyjeciem tez za wiele nie popunktuje w razie wejscia, Semeniuk wiadomo dolozy kilka pkt ale Wlosi sa zbyt dobrzy i do tego skuteczni, czuje ze beda mieli ten mecz pod kontrola i nie zdziwie sie jak nas zleja nie malym handicapem.. Mecze po 3-0 w cwiercfinale i polfinale moga zmylic kto ogladal to widzial ze to 30% tego co potrafimy grac

Chyba nic z tych Włochów dzisiaj nie będzie, nasi jakiś pojebany run robią, 9:0 od ćwierćfinałów :crazy:

Back