JosueEstebanez
PRIDE FC Welterweight
Potoczyło się pozytywnie, Sabalenka w gazieJa tez poszedlem w Sabalenke, ale cholera wie jak to sie potoczy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Potoczyło się pozytywnie, Sabalenka w gazieJa tez poszedlem w Sabalenke, ale cholera wie jak to sie potoczy
+±+++++++Gauff 2,8
++++++Ugo Humbert wygra 2-0 w setach
Kurs 2
+Mccabe 1.96
Wimbledon
Tatjana Maria @1.52
Jesper De Jong @1.84
5:2 w secie, 5:2 w taju i zjazdLWimbledon
Victoria Mboko @1.88

Poki ogladalem 1 seta to wygladalo to niezle. Za chwile patrze a tu set przegrany...5:2 w secie, 5:2 w taju i zjazd![]()
Grasz cos jeszcze z Wimbledonu?Fucsovics mi dubla z Navarro zamyka, więcej już nic nie gram dzisiaj.Poki ogladalem 1 seta to wygladalo to niezle. Za chwile patrze a tu set przegrany...Grasz cos jeszcze z Wimbledonu?
Raczej nie na tym etapie to juz chyba za pozno.. Ja uwazam ze z mloda Andriejewa moga byc ciezary tak apropo kurs o ile przejdzie dzis samsonowa powinien byc cos okolo 1.55 z mloda ruska ktora dzis porobi bencicMozna gdzies postawic, ze Iga zagra w finale Wimbledonu? Wszedzie widze tylko zaklady na jakim etapie odpadnie lub ze wygra caly turniej.

Pięknie ja na rowerku puściłaRaczej nie na tym etapie to juz chyba za pozno.. Ja uwazam ze z mloda Andriejewa moga byc ciezary tak apropo kurs o ile przejdzie dzis samsonowa powinien byc cos okolo 1.55 z mloda ruska ktora dzis porobi bencic
Chodzilo mi o Andriejewe ktora juz wygrywala z Iga no ale nie podolala bencic w polfinale.. Pewnie tez dostalaby, Iga byla w wysmienitej formiePięknie ja na rowerku puściła
A ok, zamotałem sieChodzilo mi o Andriejewe ktora juz wygrywala z Iga no ale nie podolala bencic w polfinale.. Pewnie tez dostalaby, Iga byla w wysmienitej formie
DemolkaATP Toronto
Corentin Moutet @1.85

Dokladnie jak ogramy Italie Sasakiem to naprawde zabije sie w piers.. Fornal out Leon daleko od swojej formy chociazby z ligi, Bednorz poza dobrym przyjeciem tez za wiele nie popunktuje w razie wejscia, Semeniuk wiadomo dolozy kilka pkt ale Wlosi sa zbyt dobrzy i do tego skuteczni, czuje ze beda mieli ten mecz pod kontrola i nie zdziwie sie jak nas zleja nie malym handicapem.. Mecze po 3-0 w cwiercfinale i polfinale moga zmylic kto ogladal to widzial ze to 30% tego co potrafimy gracSiatkówka
Włochy @1.81