Inne dyscypliny (bez piłki nożnej, MMA) koszykówka, tenis, etc.

Jakie za i przeciw jeśli można wiedzieć

Obejrzałem raz jeszcze Topuria i Herbert i jednak odpuszczam. Jeśli Charles da się naciskać to pewnie przegra, ale jeśli on wyjdzie z agresją to kto wie. Tam może być za duża dysproporcja gabarytów. Ilia chyba będzie jednym z mniejszych w tej dywizji.
Na pewno za 1,27 się nie opłaca tego grać, Charles go może porozbijać frontami i prostymi w dystansie bo tam przewaga warunków będzie duża na jego korzyść

Jakie za i przeciw jeśli można wiedzieć
Paolini powinna tu mieć przewagę, dobrze miesza tempo gry, lepsza z kortu i lepsza przy siatce, czorno tak średnio z serwisem na tym turnieju bo sporo df'ów robi, taktycznie Włoszka często ogrywa te agresywne napierdalaczki im dłużej mecz trwa. Na mączce w Stuttgarcie w zeszłym miesiącu było podobnie wyceniane, a Paolini wygrała 2:0, teraz gra u siebie, na kortach, które jej leżą, nie wiem czemu tu ciągle kursy na Włoszkę idą w górę, ja się ~1.90 spodziewałem, jak zobaczyłem 2.80 to od razu zagrałem.

Gauff 80 ue przy 27 winnerach w pófinale zrobiła, no takim napierdalaniem to się z Paolini nie wygra raczej, zobaczymy :crazy:

Last edited:
Balski - Włodarczyk 1 1.65 - absolutny pewniak. Jestem w Kaliszu od tygodnia i wiem dokładnie co jest grane zarówno zakulisowo jak i oficjalnie.

Jestem w Kaliszu od tygodnia

Musiało być grubo!

0694569f681ae50546f73f5cf2f7.webp

French Open
Olga Danilovic @2.32

Danilovic typowa zawodniczka od mączki, co w całym sezonie dwa dobre turnieju na clayu zagra. Jak jest w formie, a teraz jest, to jej agresywny styl robi robotę na wolnej mączce. Ona w zeszłym roku też ze sobą grały na RG i serbka wygrała, tylko wtedy buki ponad 4.00 dawały, teraz bardziej ogarnęli kursy, ale imo Danilovic tutaj lekką faworytką.

French Open
Olga Danilovic @2.32

Danilovic typowa zawodniczka od mączki, co w całym sezonie dwa dobre turnieju na clayu zagra. Jak jest w formie, a teraz jest, to jej agresywny styl robi robotę na wolnej mączce. Ona w zeszłym roku też ze sobą grały na RG i serbka wygrała, tylko wtedy buki ponad 4.00 dawały, teraz bardziej ogarnęli kursy, ale imo Danilovic tutaj lekką faworytką.
:windu:

Czy nie lepiej obaj wygrają seta w meczu? Kurs 2.55 betclick
Może lepiej, ale ja nie grywam overów setowych, bo jak później faworyci po 1.20 seta nie mogą wziąć, to jajka swędzą, że się człowiek na trochę lepszy kurs połasił.

French Open
Lois Boisson @5.40

Trzeba zagrać, z Pigułą jeszcze mógł być przypadek, ale Andrjewe też bez problemu rozwaliła, więc i Gauff jest do zrobienia. Francuzka mocny serwis, dobrze się porusza po korcie i jest siła w tych uderzaniach, ciężko jest dobrze zareagować jak zaczyna walić mocne crossy. Stawiałem już na nią z ruską dzisiaj, ale tylko hc +1.5s po 2.90, teraz sobie polecę z meczem. Podoba mi się jej styl, tu jest spora różnorodność zagrań, Boisson wygląda na bardziej dojebaną fizycznie niż Sakkari w prime i to się przekłada na grę. Natomiast murzynianka jak zawsze gra swój zjebany tenis, którego nie da się oglądać, jebnie 80 UE w meczu, a i tak wygra, jest to dziwnie skuteczne, ale jak rywalka się postawi, to są problemy, a Lois właśnie z siłą uderzeń tutaj nie odstaje, swoim stylem może wymuszać jeszcze więcej błędów na Gauff. Dodatkowo dzicz na trybunach w Paryżu i doping to dodatkowy handicap dla Boisson.

Back