Inne dyscypliny (bez piłki nożnej, MMA) koszykówka, tenis, etc.

29/03/2025 15:00 CET
Miasto Szkła Krosno - HydroTruck Radom over 160.5
1.85 (STS/Fortuna/Superbet)/1.82 (Fuksiarz)
5/10

Anwil Włocławek - Legia Warszawa 1 POŁOWA over 83.5
1.85 (STS)
5/10
1:1.

03/04/2025 17:30 CET
Arka Gdynia - Spójnia Stargard over 83.5
1.90 (STS)/1.89 (Fortuna)/1.97 (ETOTO)
5/10

Obie ekipy dostały narzędzia, aby lepiej grać ofensywnie. Spójnia teraz w zasadzie może pykać od 1 do 3 graczami z USA i iść w luźne granie i przerzucanie przeciwnika ofensywnie, a wcześniej tego talentu ofensywnego brakowało. Arka natomiast ostatnio grała mocno osłabiona i ucierpiał na tym mocno atak. Myślę, że dziś obie ekipy mocniej wejdą w mecz i będzie ofensywnie.

03/04/2025 17:30 CET
Arka Gdynia - Spójnia Stargard over 83.5
1.90 (STS)/1.89 (Fortuna)/1.97 (ETOTO)
5/10
Czapa.

05/04/2025 18:00 CET
Opole - Decka Pelplin over 168.5
1.85 (STS)
5/10

Mecz o życie dla Opola. Spodziewam się tutaj ogromnego napięcia i Opole przez to powinno dziś być bardzo agresywne i może dużo faulować. Ogólnie dla mnie ekipy w ostatnich meczach są topowe overowo i spośród wszystkich spotkań tutaj spodziewam się najszybciej overa + przy wyrównanym spotkaniu może być bardzo długa końcówka z rzutów wolnych.

Dziś rusza najlepsza liga świata, którą można oglądać za darmo na ich oficjalnej stronie "thebal" - Liga Afrykańska.

05/04/2025 21:00 CET
Rabat - Al Ittihad
1.90 (STS)/1.89 (ETOTO) - można szukać po innych bukach mogą mieć też.
8/10

Hmm, Rabat faworytem? Ittihad ma w składzie Vinalesa i Kinga, którzy są dwoma najlepszymi graczami w tym meczu. Dla mnie dziwaczny kurs i ogromna okazja w graniu na Ittihad. Rabat to średniak z mniejszym budżetem, a Ittihad widać, że ma ogromną kasę na warunki afrykańskie i potencjał na wygranie całej ligi. Ja dałbym kurs z 1.40 na Ittihad.

Byl tu spec od rapu. Na betclick kursy na bitwę o południe, warto grać kogoś bo kursy duże pow. 3.0 może ktoś pamięta i oznaczy użytkownika.

Braun under 3.5 - 1.85. co sądzicie? Wg ankiet w marcu była na poziomie 1.7 a w lutym 3. Ogólnie wydaje mi się, że mimo niskiej linii raczej jej nie przekroczy.

Stanowiski over 1.5 - 1.85. występuje dla żartów co nie zmienia faktu że poparcie może uzyskać większe niż zakładany %. Biorąc pod uwagę ostatnia debatę zwłaszcza.

Hołownia over 6 -1.85. Hołownia raczej zyskał po debacie, a przed jego poparcie według ankiet wynosiło 5-6.8.

Braun under 3.5 - 1.85. co sądzicie? Wg ankiet w marcu była na poziomie 1.7 a w lutym 3. Ogólnie wydaje mi się, że mimo niskiej linii raczej jej nie przekroczy.

Stanowiski over 1.5 - 1.85. występuje dla żartów co nie zmienia faktu że poparcie może uzyskać większe niż zakładany %. Biorąc pod uwagę ostatnia debatę zwłaszcza.

Hołownia over 6 -1.85. Hołownia raczej zyskał po debacie, a przed jego poparcie według ankiet wynosiło 5-6.8
Zgadzam się ze wszystkimi typami ale wydaje się to za proste i oczywiste :)

05/04/2025 18:00 CET
Opole - Decka Pelplin over 168.5
1.85 (STS)
5/10

05/04/2025 21:00 CET
Rabat - Al Ittihad
1.90 (STS)/1.89 (ETOTO) - można szukać po innych bukach mogą mieć też.
8/10
2:0.

25/04/2025 20:00 CET
Anwil Włocławek - Śląsk Wrocław over 82.5 1 POŁOWA
1.92 (Superbet)/1.90 (STS)/1.88 (Fortuna)
5/10

Śląsk po dodaniu Nizioła ma o wiele więcej możliwości szybkiej gry, bo Nizioł w takowej czuje się najlepiej. Anwil już kiedyś pisałem, że w 1 połowach gra szybciej, a w drugich gra z większą kontrolą i wolniej pilnując mając dobry wynik. Tak mieliśmy niedawno chociażby w meczu z GTK, gdzie drugą połowę grali na stojąco, bo mieli już wysokie prowadzenie. Spodziewam się tutaj szybkiego tempa w pierwszej połowie i na warunki PLK wysokiej jakości.

25/04/2025 20:00 CET
Anwil Włocławek - Śląsk Wrocław over 82.5 1 POŁOWA
1.92 (Superbet)/1.90 (STS)/1.88 (Fortuna)
5/10
51:38.

Liga Afrykańska/Koszykówka.

03/05/2025 19:30 CET
Petro Luanda - Ville Dakar over 145.5
1.92 (ETOTO)/1.88 (STS)/1.87 (Superbet)
5/10

Tutaj uważam, że niczym na giełdzie po niskich wynikach dotychczas w konferencji linie są niskie i teraz będzie wzlot do góry. Petro ma jakościowy skład dosyć podobny do tego rok temu, kiedy wygrali BAL. Dakar ma dwóch szalonych zawodników rozgrywający Perry oraz rzucający obrońca Harouna uwielbiają szybkie granie i rzucanie z kontrataków. Linia też niska przez pierwszy ich mecz, ale Petro w innych meczach ma 3-0 na tej linii i dziś spodziewam się zdecydowanie lepszej ofensywy z obu stron, co mieliśmy w przypadku Kriol vs Dakar, gdzie pierwszy mecz był 66:63, a w drugim już mieliśmy po 40 minutach gry po 83.

03/05/2025 20:30 CET
Legia Warszawa - Śląsk Wrocław over 81.5 1 POŁOWA
1.90 (STS)/1.89 (Fortuna)/1.85 (Superbet)
5/10

Mamy dwa przeciwstawne bieguny. Trener Legii mówił, że muszą grać szybciej, a nowy trener Śląska, że skupić się na obronie. Śląsk gra mega szybko, a Legia wcale jakoś swojej gry nie przyspieszyła. Jednak patrząc, że Śląsk szedł na wymiany z Toruniem idę w over do 1 połowy. Spodziewam się tutaj szybkiego wejścia w mecz i biegania z obu stron. Widzę wartość w zakładzie przez tempo Śląska, które wygląda, że będzie rosło z meczu na mecz i trener chce, aby grali szybciej przy tak szerokim składzie. W Legii nie zagra Onu, który na warunki PLK jest dobrym obrońcą obręczy, a zarazem w ataku praktycznie nic nie wnosi.

Dvalishvili 1.27 - omalley będzie leżał i będzie bity.

Topuria 1.27 - sam niewiem na ten moment widzę przewagę Topurii który nie jest w przeciwieństwie do Charlesa rozbity. Pomimo sympatii do Charlesa muszę na tą chwilę dać głos na Topie.

Poirer 1.93 - mimo wszystko Poirer ma bardzo niedoceniany boks który zadziałał na Holloway w 1 walce. Teraz będzie podobnie raczej Dustin nie jest wrakiem i mam nadzieję, że po wygranej pójdzie na emeryturę by nie rozdrabniać się na drobne jak Tony lub Bj Penn

Topuria 1.27 - sam niewiem na ten moment widzę przewagę Topurii który nie jest w przeciwieństwie do Charlesa rozbity. Pomimo sympatii do Charlesa muszę na tą chwilę dać głos na Topie.

Poirer 1.93 - mimo wszystko Poirer ma bardzo niedoceniany boks który zadziałał na Holloway w 1 walce. Teraz będzie podobnie raczej Dustin nie jest wrakiem i mam nadzieję, że po wygranej pójdzie na emeryturę by nie rozdrabniać się na drobne jak Tony lub Bj Penn
Ten kurs na Topurie to śmiech na sali i zero value

Odrobina typów pod wybory połapanych w ostatnim czasie na Betclicu:
Biejat vs Braun: win Biejat @2,1
Mentzen vs Hołownia (+9,5): win Hołownia @1,7
Mentzen under 18 pp @1,82
Hołownia over 5,5 pp @1,82

Pl odda 12 pkt na Ukrainę. Nie 4.5 (sts). Na bet fan kurs na nie jest 1.6. więc trzeba próbować. Uważam, że aktualnie nie będzie głupiego rzucania punktami dla solidarności

WTA Rzym
Jasmine Paolini @2.79
Jakie za i przeciw jeśli można wiedzieć

Obejrzałem raz jeszcze Topuria i Herbert i jednak odpuszczam. Jeśli Charles da się naciskać to pewnie przegra, ale jeśli on wyjdzie z agresją to kto wie. Tam może być za duża dysproporcja gabarytów. Ilia chyba będzie jednym z mniejszych w tej dywizji.

Back