ninja
Vale Tudo Championship
oczywiście, że "kurwa" wygrałaNie oglądam. Wygrała drugiego seta? Typowy schemat babskiego tenisa tylko odczytałem go odwrotnie![]()

loteria
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
oczywiście, że "kurwa" wygrałaNie oglądam. Wygrała drugiego seta? Typowy schemat babskiego tenisa tylko odczytałem go odwrotnie![]()

Dużo osób widziałem na czacie fortuny grało przeciwniczkę po prawie 5 xDŚwiątek lol

Ale ten Alcatraz nakurwia, skubany. Technicznie niesamowite zagrania.Alcaraz+Medvedev no to musi wejść, nie ma innego wyjścia![]()

bedzie jakis izydor?kontuzja

Nie boisz się grać bab za takie stawki? Próbowałem kiedyś ten tenis bab grać z typów z czatu, grali go po właśnie tysiącach i połowa nie wchodzilaKtoś coś?![]()

Putintsevy nigdy się nie boję stawiaćNie boisz się grać bab za takie stawki? Próbowałem kiedyś ten tenis bab grać z typów z czatu, grali go po właśnie tysiącach i połowa nie wchodzila
![]()
a Siniakova to nawet powinna wygrać ale dla bezpieczeństwa jeden setwrzucisz to zeby, mozna było to odtworzyc?
Jasne, pamiętaj że to ryzykowne typy i w mojej konfiguracji często nie wchodząwrzucisz to zeby, mozna było to odtworzyc?

Bida w chuj.Jasne, pamiętaj że to ryzykowne typy i w mojej konfiguracji często nie wchodzą
i jeszcze taki 4fun :D

Ale ja nie w złym kontekście, w szoku jestem, że taki niefart.
Wyrozumiałości trochę...
Takie życie, raz na dnie, a raz na szczycieAle ja nie w złym kontekście, w szoku jestem, że taki niefart.

Ważne w życiu, by nie skończyć z murzyńskim zwisem w odbycie.Takie życie, raz na dnie, a raz na szczycie![]()

Skąd pobierasz te wynalazki?NBA pobrane z grup od kogoś kto ma dobry YLD
Z różnych odmętów internetuSkąd pobierasz te wynalazki?

Wygląda legitnie....domy na ten kuponZ różnych odmętów internetu![]()

Wygląda legitnie....domy na ten kupon![]()
Tylko gdzie tu rym?Ważne w życiu, by nie skończyć z murzyńskim zwisem w odbycie.
Joł jedziemy z rymami
![]()