Roshi
Roshi
Ale po sierpniu jest wrzesień, a nie październik![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale po sierpniu jest wrzesień, a nie październik![]()

Trzymam tylko to co pre zagrałem, oby jajec nie było. Karlice łatwo połamać, ale Luśka też dziś kulawo serwuje.Podbijasz po 2.25?
Z Francuzow robia wielkich faworytow na zloto, ja tam ich nie widzeUSA 1-4 @1.65 - amerykanie mają jak najbardziej na to spore szanse jeśli zagrają podobnie jak wczoraj.
Słowenia 1-4 @2.9

Włoszka przy 5:4, 30:30 krecza dała, takiego farta ze zwycięskim zwrotem to jeszcze nie miałem, dwie piłki i ujebała by dubla z Chińczykiem, dobrze, że tego w Unibecie nie grałemTrzymam tylko to co pre zagrałem, oby jajec nie było. Karlice łatwo połamać, ale Luśka też dziś kulawo serwuje.

To USA musiałby nas ograć żeby być w półfinale, Polska przy 9:1 w setach będzie pucharową 1 i trafia na USA w 1/8, tak mi się wydajeUSA 1-4 @1.65 - amerykanie mają jak najbardziej na to spore szanse jeśli zagrają podobnie jak wczoraj.
Słowenia 1-4 @2.9

Chińczycy grają jak dno.Ogarniacie dobrze z tej siatki? Chodzi mi o fazę pucharową, jak jest układana drabinka?
Włochy grają ostatni mecz zamykający faze grupową, no kurwa nie wierzę, że jak będzie im się opłacało przejebać i spaść na 2 miejsce to makaroniarze z tego nie skorzystają
Kursy na overy setowe i wygraną Chińczyków zajebiste. Ktoś coś?
Myślę, że to nie ma znaczenia, makaroniarze zrobią taki wynik jaki najbardziej będzie im pasował, chyba, że to jednak uczciwy sport, no to 3:0 Włochy.Chińczycy grają jak dno.
Tzn wcale mnie nie zdziwi jakies 3:2, bo strasznie nieregularnie graja niektorzy.Myślę, że to nie ma znaczenia, makaroniarze zrobią taki wynik jaki najbardziej będzie im pasował, chyba, że to jednak uczciwy sport, no to 3:0 Włochy.
Izydory?Daria Singur @2.55
Harriet Dart @1.70

Babski tenis i izydory? NieIzydory?![]()

To co Ty kurde podsylasz!? Chcesz zebym kolejnego tysiaczka umoczyl?Babski tenis i izydory? Nie![]()

To nie ja. Ja właśnie ratuję Twojego tysiaczkaTo co Ty kurde podsylasz!? Chcesz zebym kolejnego tysiaczka umoczyl?![]()

Tysiaczka punktow rzecz jasnaTo nie ja. Ja właśnie ratuję Twojego tysiaczka![]()

Holandia to był IzydorSiateczka skromnie na dzisiaj
![]()
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.www.efortuna.pl
Sezon zaczynamy od plusów +++

![]()
EFORTUNA.PL
Fortuna online Zakłady Bukmacherskie - legalny polski bukmacher. Zarejestruj się, odbierz bonus powitalny, obstawiaj i korzystaj z atrakcyjnych promocji.www.efortuna.pl

Czyli dobrze liczyłem, USA musi nas ojebać żeby w top4 być, chuj wie jak oni te drabinki układają

wybacz Sensei!