Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Albo serwery znowu sie przegrzeja...#FREEODYNIEC
Zapomniałeś zaprosić stypicksa
Kwestia czasu i sam przylezieZapomniałeś zaprosić stypicksa![]()
Też tak myślęKwestia czasu i sam przylezie![]()
Niestety,on jest jak rudy,którego nikt nie lubi i nigdy się go nie zaprasza a i tak wszędzie jestTeż tak myślę![]()
Specjalnie nie dałem @ przy jego nicku żeby nie zobaczył ale myślę, że i takNiestety,on jest jak rudy,którego nikt nie lubi i nigdy się go nie zaprasza a i tak wszędzie jest![]()
Albo wpadnie jakieś jego multikonto proponując sparring,a pozniej pomyli miasta.Specjalnie nie dałem @ przy jego nicku żeby nie zobaczył ale myślę, że i tak![]()
Który temat?Dicks od wczoraj grubo spamuje by go odblokowali na głownej.![]()
On jest kurwa tak żałosny że to aż smutne.Dicks od wczoraj grubo spamuje by go odblokowali na głownej.![]()
Te wiadomosci na dole strony,dałbym screenaa,ale net mi szwankuje w telefonie.Który temat?
Te wiadomosci na dole strony,dałbym screenaa,ale net mi szwankuje w telefonie.
Jak na razie to ma nieprawdopodobne szczescie.Jebany mały szust nakłamie w żywe oczy, 50ty raz ma daną szansę i jeszcze kurwa tego nie docenia i wszystkim głowę truje.
W końcu dostanie perma i się skończy.
Mi sie upiekło całe szczęście ale też troche patolą zajechałem hehe. Obiecuje poprawe i #freeodyniec!
Tam więcej raków jest,wiec i tak nie ma po co wchodzić.Najlepszym rozwiązaniem byłoby gdyby dicks mógł udzielać się tylko i wyłącznie we freakmma i nigdzie indziej nosa nie mógłby wściubiać. Większość użytkowników na poziomie i tak omija ten dział, ewentualnie zanurkuje w szambie na własne ryzyko.
Nie wiem, ale się domyślam. Dlatego omijam szerokim łukiemTam więcej raków jest,wiec i tak nie ma po co wchodzić.
Ten cały żelaznadupa jest wkurwiający,ale siedzi tylko w patotematach,wiec spoko.Nie wiem, ale się domyślam. Dlatego omijam szerokim łukiem![]()
A taki k*rwa spryciarz nibyCo z tym wsiowymsmieszkiem? Chłop zrobił najgorsze co mógł jak wrzucili jego foto tutaj. Przestał się udzielać więc to znaczy,ze coś jest na rzeczy ;)
Obecnie się nie udziela bo sprawdza swoją kolonię magazynierów i hydraulików którzy dla niego pracująCo z tym wsiowymsmieszkiem?
Czasem jest aktywny,ale posta w spokoju to on tu już nie napisze.Co z tym wsiowymsmieszkiem? Chłop zrobił najgorsze co mógł jak wrzucili jego foto tutaj. Przestał się udzielać więc to znaczy,ze coś jest na rzeczy ;)