Masta
Vale Tudo Championship
Czyli bez czapki - krasnal:}4/3 wzrostu krasnala. W czapce oczywiście
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Czyli bez czapki - krasnal:}4/3 wzrostu krasnala. W czapce oczywiście
Wiesz, jesteś na tyle dobry na ile pozwalają Ci przeciwnicy. Ciężko ocenić poziom muszej na tle innych kategorii. Może mysza z lepszymi warunkami w LW byłby 6-7 ? Kto wie.Myślałem, że to forum MMA, a tutaj nikt nie zna numeru 1 P4P UFC
A tak serio, to ja lubię DJ'a i lubię oglądać jego walki. Szkoda, że ma takie kiepskie warunki bo jest mega kocurem i w wyższych kategoriach miałby dużo większą popularność. Dla mnie mogliby zlikwidować nawet całą tą jego kategorie bo w 135 lbs też byłby bardzo wysoko, nawet z tymi kiepskimi warunkami.
Wg tego ma 175cn.Tak realnie ma 155-157 cm.
Pamiętajcie że Conor ma 171 cm , gdyby nie jego mega długie (proporcjonalnie) kończyny i zapadnięta deskowa klatka to widąć by było jego niskość :)
No no będą tacy co napiszą 190.Wg tego ma 175cn.
http://uk.ufc.com/fighter/Conor-McGregor
Też tak myślałem, ale jak walczył ze swoimi kiepskimi warunkami w 135 lbs to kiepsko mu nie szło.Wiesz, jesteś na tyle dobry na ile pozwalają Ci przeciwnicy. Ciężko ocenić poziom muszej na tle innych kategorii. Może mysza z lepszymi warunkami w LW byłby 6-7 ? Kto wie.
skąd niby masz informacje że Conor ma 170,171. Wszystkie oficjalne informacje mówią że ma 175. poza tym mozna łątwo wywnioskowac że ma więcej skoro rogan ma 172/173 a Conor jest od niego wyższy.Tak realnie ma 155-157 cm.
Pamiętajcie że Conor ma 171 cm , gdyby nie jego mega długie (proporcjonalnie) kończyny i zapadnięta deskowa klatka to widąć by było jego niskość :)
ciekawe czy tez jezdzi na dzieciecych rowerach :PTyle co Def chyba ;)