Prorok Izajasz
UFC Middleweight
Zapraszam do głosowania.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kurwa cięzkie pytanie , musze zapytać ciecia na dzielni on wszystko wie to mi powie.Pytanie jest nieprecyzyjne. Co znaczy daje ?
Czy jeśli biorę sam, a ona nie odmawia lub odmawia tylko przez chwilę też się liczy ?
Najlepsze jest to, że stare dziadki mówili, że przyjdzie taki wiek, że nie można. A to nie prawda, po prostu się nie chce![]()
Zgadza się. Przyznam , że też o tym myślałem no ale to pytanie retoryczne to po chuja taką ankietę dawać.No właśnie o to chodzi, ale w sumie sam jestem ciekaw, więc mogę sprawdzić. Odezwę się za 30/31 razy.
Edit:
Lepsze byłoby pytanie: "Ile razy w miesiącu chce wam się brać waszą starą ?"
5 k ? ja pierdole ale masz zycie. Taka baba to skarb.Raz w miesiącu daje mi piątaka żebym się zabawił. Kiedyś były za to dwie perły, teraz jedna perełka i paluszki![]()
Gdybym miał 5k to bym zaczął wszystko od nowa5 k ? ja pierdole ale masz zycie. Taka baba to skarb.
Moge pożyczyć, oczywiscie na bardzo wysoki procentGdybym miał 5k to bym zaczął wszystko od nowa![]()
Czarni nie potrafią czytać. To nie było pytanie ile razy w miesiacu dostajesz starego chuja do dupyNie da się zaznaczyć "więcej niż 31 razy" do dupy ta ankieta.![]()
Chyba Ty.Czarni nie potrafią czytać.
Nie da się zaznaczyć "więcej niż 31 razy" do dupy ta ankieta.![]()
Kazda. Na bezrybiu i rak ryba.Czy liczy się każda opcja? Czy tylko standard?
Panie to takich liczb w ankiecie nie ma, mi tak łapa szybko nie padaKazda. Na bezrybiu i rak ryba.
Panie to takich liczb w ankiecie nie ma, mi tak łapa szybko nie pada![]()
Kiedyś zabawiałeś się dwiema perłami a teraz jedna perełką i paluszkami?Raz w miesiącu daje mi piątaka żebym się zabawił. Kiedyś były za to dwie perły, teraz jedna perełka i paluszki![]()
Chyba chodziło o taką co jeździ starem tylko autor się pojebał i wpisał stara zamiast "starówka"Stara, czyli kto?
Tylko gruby potrafi tak kłamaćRaz w miesiącu daje mi piątaka żebym się zabawił. Kiedyś były za to dwie perły, teraz jedna perełka i paluszki![]()
Chyba TyTylko gruby potrafi tak kłamać