Czy ktoś może wie, skąd najlepiej sprowadzić do Polski profesjonalną klatkę? Gdzie się zamawia takie cuda i ile to mniej więcej kosztuje? Powiedzmy, że najwyższa półka - taka klatka jak w UFC, lub nieco mniejsza taka jak w Strikeforce... Jak się zorientować w temacie?
Szkoda, że KSW nie stać na taką klatkę. ;( http://www.shopthrowdown.com/Event-Series-Cages/productinfo/TDES/ Nadawała by się 100x lepiej na FigthClub niż "to coś", co mieliśmy nieprzyjemność oglądać.
@GLF :-) niestety to nie ja ;-) en.ki i amator - DZIEKI! jakbyście mieli więcej info, to będę wdzięczny
@Yo odróżniam anakondę od gilotyny tylko na ekranie monitora ;-) w życiu trenowałem tylko jeden sport - rzut młotem. Rekord 58 metrów z hakiem (byłem wtedy chyba w 8 klasie ;-) bardzo stare dzieje. Aha... rzucało się juniorskim młotem, sporo lżejszym. He he...
Zawsze może odezwać się do organizatorów gali w Suszu (to ta, gdzie Strzelczyk latającym kolanem uśpił Czeczena z Olsztynabadu). Materiał + spawacz, pewnie tak w 3 tysiącach możnaby się zamknąć.