Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie, musi być jeszcze Abdul dwie częściAż tak się nie pogrążajmy, panowie!
Bracia wszyscy są, Cjalis nie maJeszcze niektóre nuty BFF i Cjalis są dobre :-D
Szkoda, bo królowa dzielni trzyma poziom.Bracia wszyscy są, Cjalis nie ma
też znam ;)Jeszcze niektóre nuty BFF i Cjalis są dobre :-D
Pisz do Popka i Walaszka, żeby zamieścili kawałki na Itunes.Szkoda, bo królowa dzielni trzyma poziom.
Bierz HDMI, na pewno mają w miarę nowy TV.To teraz pytanie czy chodzi o kabel hdmi czy ki czort. Ma ktoś jakiegoś małego laptopa, którego mógłby wziąć?
Projektor to też niegłupia opcja, ale też się dopytaj jakie ma wejście.Napisałem maila. Babka coś o projektorze wspomniała to wolę się upewnić
Ja mam 17 cali, ale nie żal mi zabrać, bo bateria kompletnie nie działa, dysk twardy poważnie uszkodzony, a ja i tak używam innegoMa ktos jakiegos lapka mniejszego, zeby zabrac go ze soba? Pilne
Niech mmsa podeśle jak wygląda wtyczka i problem solved.Trzeba pojechać i sprawdzić co będzie potrzebne, bo pani się na tym nie zna. @Gienek miałbyś czas, żeby to zrobić? Blisko pracujesz :-D
Łooooo jaki zarobionyDobra postaram się dziś podjechać o ile czas i chęci na to pozwolą

KoniunkcjaŁooooo jaki zarobiony![]()
Czyli 5 razy mniej niż za ścianą city24ile dupeczek na MC UFC ;)) , az 4 najs