MysticBęben
UFC Featherweight
3 złote w godzinę. Wroński Nastek Wolny :)Panie, pierwsze moje igrzyska...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
3 złote w godzinę. Wroński Nastek Wolny :)Panie, pierwsze moje igrzyska...
Pan Józef Tracz. Pokładałem nadzieje w Iwonę, bo liczyłem na kolejny "znajomy" medal, ale i tak jest zajebiście.OCB z sąsiadem? Tracz czy Fafiński?
Rozjebałaby całą kogucia z Cyborg włącznie gdyby nie musiała czekać 4 lata na TokioO faken, Japonka całkiem inna liga jeśli chodzi o dynamikę i szybkość wejść w nogi.

a kiedy jarek biega?
Grezsiu kim ty do cholery byłeś kiedyś?Jako że finał 5000m już jutro, przypomniał mi się mój stary wywiad z ostatnim białym rekordzistą świata na piątkę :
http://bieganie.pl/?cat=34&id=4752&show=1
Chyba biegał zanim zaczął grać na bębnieGrezsiu kim ty do cholery byłeś kiedyś?

Człowiekiem-który-o-mało-się-nie-zabił-na-Supermenie-na-PraterzeGrezsiu kim ty do cholery byłeś kiedyś?

kurwa jakis sławany . żałuje ze olimpiskich bebnów nie słuchałemCzłowiekiem-który-o-mało-się-nie-zabił-na-Supermenie-na-Praterze![]()
. i jeszcze @MMAkłowicz stzrzelec wyborowy .No Roman jak zdobędzie medal za 4 lata, to będę mógł powiedzieć ze to pierwszy medalista olimpijski z którym piłemkurwa jakis sławany . żałuje ze olimpiskich bebnów nie słuchałem. i jeszcze @MMAkłowicz stzrzelec wyborowy .
nic mnie już chyba kurcze nie zaskoczy

A jak nie zdobedzie to napisze oswiadczenie, ze jebac hejterow i zaprasza na strzelnice.No Roman jak zdobędzie medal za 4 lata, to będę mógł powiedzieć ze to pierwszy medalista olimpijski z którym piłempoza Marią Kwaśniewską-Maleszewską , Andrzejem Supronem, Kazimierzem Zimnym i paroma innymi
ja piernicze bedzie przykro jak odejdzieszNo Roman jak zdobędzie medal za 4 lata, to będę mógł powiedzieć ze to pierwszy medalista olimpijski z którym piłempoza Marią Kwaśniewską-Maleszewską , Andrzejem Supronem, Kazimierzem Zimnym i paroma innymi