Igrzyska Olimpijskie 2016 Rio de Janeiro - dyskusje, wyniki, terminarz itd.

Ale ten dystans 800 metrów wśród kobiet to jest popierdolony. Chłopy biegają z babkami :facepalm: Semenya to obojniak, który imo ma więcej wspólnego z facetem niż kobietą... Wczoraj jeszcze to coś z Kenii - Wambui. Postura chłopa, bieg chłopa, a startuje z kobitkami... Szukałem o nim/niej jakiś informacji, ale w sprawie płci są tylko spekulacje. Szacun dla komentatorów TVP, że zwrócili uwagę na tę patologię, szkoda tylko, że to chuja da...

W temacie Robaka:
15:58 – Taekwondo – Nie było niespodzianki. Lider rankingu światowego, Belg Jaouad Achab przed czasem (15:1) wygrywa z Maxemillionem Kassmanem z Papui-Nowej Gwinei. To on będzie rywalem Karola Robaka w ćwierćfinale.

Taekwondo olimpijskie wygląda żałośnie. Lepszy byłby kickboxing, K1 albo muay tai.

Bardzo ciekawie zapowiada się finał bokserski w wadze 56kg pomiędzy Robeisym Ramirezem a Shakurem Stevensonem. Ten drugi już werbowany przez Floyda TMT i namaszczony na swojego następce a Kubańczyk mistrz olimpijski sprzed 4 lat z niższej kategorii wagowej. Walka w sobotę o 19.15.

Taekwondo olimpijskie wygląda żałośnie. Lepszy byłby kickboxing, K1 albo muay tai.
Ciekawe jakby wypadł Anderson Silva, swego czasu wspominał, że marzy mu się występ na igrzyskach w Rio w tej właśnie dyscyplinie.

Robak na razie najlepiej się zaprezentował ze wszystkich fightzentantów. :applause:

No i brawo Michalik.
Ktoś coś wie o której walka o brąz?

Last edited:
Uznano protest Amerykanek w 4x100...pobiegną jutro w samotnym biegu o finał. Brazylijki zdyskwalifikowane - jedna podobno uderzyła Felix i przeszkodziła jej koleżance przy odbiorze "pałeczki". Heh

Bardzo ciekawie zapowiada się finał bokserski w wadze 56kg pomiędzy Robeisym Ramirezem a Shakurem Stevensonem. Ten drugi już werbowany przez Floyda TMT i namaszczony na swojego następce a Kubańczyk mistrz olimpijski sprzed 4 lat z niższej kategorii wagowej. Walka w sobotę o 19.15.

Lepiej żeby Ramirez to wygrał bo mam na nim kupony.

@MysticBęben, też się zdarza, ale to tłumaczę długim przebywaniem w pracy z kobietami. Monika, oczywiście, jestem tak podjarany, że nie kontaktuję za bardzo-proszę mi wybaczyć.

Back