mat
UFC Middleweight
Główny powód
#pozdrodlakumatych
Jezeli ta godzina to jest powaznie jego wymowka to...
Niech oddaje kase za przygotowaniaFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Główny powód
#pozdrodlakumatych
Niech oddaje kase za przygotowaniaPaweł Fajdek swoje dwie pierwsze próby posłał w siatkę. Trzecia - ostatnia i decydująca, poszybowała na ponad 79 metrów i zapowiadało się, że będzie to najlepszy rzut całych eliminacji. Niestety okazało się, że nasz zawodnik minimalnie, końcami palców wyszedł z koła i próba nie została zaliczona.
– Nie ma co ukrywać, nerwy przed startem będą – mówi nam Fajdek. – Szczególnie w eliminacjach. Podejdę jednak do nich zupełnie inaczej niż na mistrzostwach Europy w Amsterdamie. Bardziej profesjonalnie. Mój pierwszy rzut powinien przekroczyć wymagane minimum (76,50 m). W finale już nie powinno być problemu z nerwami.
– Anita Włodarczyk pokazała jak należy awansować do finału. Sprawę załatwiła w pierwszym rzucie. Mam taki sam plan – podkreśla mistrz świata i Europy. Pytany, Są rywale, czy są w Rio rywale, którzy mogą nawiązać z nim walkę, odpowiada: – Wszystko będzie zależało ode mnie. Jeżeli rzucę 80 metrów, to jest pięć osób, które mogą mnie przerzucić. W każdej chwili mogą odpalić. Ale jeśli uzyskam 82-83 metry, to raczej żaden mi nie dorówna. Na razie jednak trzeba poczekać na to, kto przejdzie eliminacje. Wydaje mi się, że kandydatów do medali jest za dużo i ten konkurs może być naprawdę ciekawy.
Te Igrzyska uczą nas, że zdecydowanie rozsądniej jest stawiać na nasze babeczki, niż na facetów.@krolik, @MysticBęben, spokojnie Panowie jeszcze będzie medal. Iwona Matkowaska awansowała do ćwierćfinału, zaraz będzie walczyła z Azerką.
Ta Azerka, a właściwie Ukrainka jest pięciokrotną mistrzynią Europy, ma 4 medale na MŚ i 2 na IO.@krolik, @MysticBęben, spokojnie Panowie jeszcze będzie medal. Iwona Matkowaska awansowała do ćwierćfinału, zaraz będzie walczyła z Azerką.
Wiem, dlatego medal będzie smakował jeszcze lepiej.Ta Azerka, a właściwie Ukrainka jest pięciokrotną mistrzynią Europy, ma 4 medale na MŚ i 2 na IO.
now it's official... za dużo gwiazdorzył... ale i tak byłem pewny jego złota, jak i u Anity... jak to spierdolił, to nie mam pojęcia...
Ledwo, ledwo Fiodorow przerzucił. Na finał nie starczyłodobrze slyszalem ze Fajdka w finale nie bedzie?? co on odjebal?
odpukaj... jestem już tak przesądny przez te IO, że wolę nie liczyć już na żaden, ale to ŻADEN medal... siatkarze wjebią, ręczni zostaną zgwałceni, Matkowska legnie na łopatkachMedal Kamili i Marii
Tvp sportDlaczego zapasów kurwy nigdzie nie pokazują?
pokazuja tvp sportDlaczego zapasów kurwy nigdzie nie pokazują?