No właśnie tak mi sie coś zdawało że w młocie zawsze 6 rzutów było12 zawodników po 3, potem top kolejne 3.
wszystkie rzuty i skoki wzdłużne tak przebiegają
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie tak mi sie coś zdawało że w młocie zawsze 6 rzutów było12 zawodników po 3, potem top kolejne 3.
wszystkie rzuty i skoki wzdłużne tak przebiegają

No nic. Srebra tu jeszcze nie mieliśmy.
Żenada to Twój komentarzŻenada w tym ostatnim rzucie.

Wiecej szcześcia niż umiejętności. Najlepszy rzut sezonu i to w ostatniej kolejce olimpijskiego konkursu... Piotrek rzucał na swoim poziomie, który pozwalał mu wygrywać sporo konkursów w tym roku. Bardzo szkoda. Drugi raz Niemiec wyrywa w ostatnim rzucie złoto Piotrkowi (Berlin 2009)![]()
Told ya - Justyna od dawna liderowała w tej klasyfikacji :)Znów srebro mistrzowskiej imprezy. Znów stracone złoto w ostatniej kolejce. Znów Harting. Szkoda mi Piotrka. Ale medal jest i z tego trzeba się cieszyć.
PS. Święty dołącza do Jóźwik w klasyfikacji najbardziejpolskich sportsmenek.
Kanter w Pekinie też wyprzedził go w ostatniej kolejce :(Wiecej szcześcia niż umiejętności. Najlepszy rzut sezonu i to w ostatniej kolejce olimpijskiego konkursu... Piotrek rzucał na swoim poziomie, który pozwalał mu wygrywać sporo konkursów w tym roku. Bardzo szkoda. Drugi raz Niemiec wyrywa w ostatnim rzucie złoto Piotrkowi (Berlin 2009)![]()
Ale Wyciszkiewicz kiepska fchujTold ya - Justyna od dawna liderowała w tej klasyfikacji :)
Miła informacja obok pechowego srebra, to cała trójka dziewczyn w półfinałach na 400
Na dodatek o tym samym nazwisku.
Kanter w Pekinie też wyprzedził go w ostatniej kolejce :(