Xeio
BAMMA Lightweight
masz chyba racje, niestety :(bez medalu skonczy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
masz chyba racje, niestety :(bez medalu skonczy
szkoda ze Nibali i Henao upadli bo nysle ze by dojechali w trojke z Rafalem a ich objechac na finiszu mozna vylo
Moim zdaniem Nibali do objechania jak Rafal wygrywal etap tdf to wyskakiwal Nibalenu zza plecow przypminamRafał bez szans z Nibalim na finishu, z Henao mógłby się pościgać.
Trzeba przyznać że oba wyścigi kolarskie dostarczyły baaaaardzo wiele emocje, kapitalne zawody, dramaty na trasie, niesamowite pościgi za uciekinierami, piękno kolarstwa !
A jeszcze bardziej tej Holenderki, że aż zdrowaśkę za nią odmówiłem, bo na powtórkach to na pewny wózek dożywotni wyglądało
Moim zdaniem Nibali do objechania jak Rafal wygrywal etap tdf to wyskakiwal Nibalenu zza plecow przypminam
Wiesz, to trasa gdzie chyba osobowki na lusterka się mijają. Wąsko i deszcz. Zaryzykowała i cholernie źle na tym wyszłaCo ci komentatorzy pierdola ze ta dziewczyna co upadla znakomicie zjezdzala skoro upadla na zjezdzie to nie mogla znakomicie zjezdzac
Chlopie daj se spokoj to ni jest smieszne tylko zalosnepomylilem się o jedno miejsce miała być 5 jak majka a była 6
takie ma być jak te cale kolarstwoChlopie daj se spokoj to ni jest smieszne tylko zalosne
to po co ogladasz?takie ma być jak te cale kolarstwo
siatke oglądamto po co ogladasz?
No ja to rozumiem ale to chyba oczywiste lezysz to nie zjezdzasz swietnie. I to sano tyczy sie kazdego np giro w tym roku jak mozna powiedziec ze zakarin swietnie zjezdzal jak polamal obojczyk na zjezdzie to jakis paradoks czy jak to tam sie nazywaWiesz, to trasa gdzie chyba osobowki na lusterka się mijają. Wąsko i deszcz. Zaryzykowała i cholernie źle na tym wyszła
Obejrzales w zyciu jakis wielki tour kolarski ? Skoro ci sie sport nie podoba to nie ogladaj i nie komentujtakie ma być jak te cale kolarstwo
Niby tak. Ciekaw jestem jak Kwiato w formie by zjechał, czy by nie przedobrzył?No ja to rozumiem ale to chyba oczywiste lezysz to nie zjezdzasz swietnie. I to sano tyczy sie kazdego np giro w tym roku jak mozna powiedziec ze zakarin swietnie zjezdzal jak polamal obojczyk na zjezdzie to jakis paradoks czy jak to tam sie nazywa
nie, nigdy i bez cisnienObejrzales w zyciu jakis wielki tour kolarski ? Skoro ci sie sport nie podoba to nie ogladaj i nie komentuj
No ja to rozumiem ale to chyba oczywiste lezysz to nie zjezdzasz swietnie
Calkiem mozliwe ale napewno szanse bylyby wieksze niz z van avermentem. Tym bardziej ze Rafal tempa nie nadawal caly czas na 3 pozycji bylPod górę, przypominam. Nibali jest dużo szybszym kolarzem.
Nie chodzi mi o caloksztalt elementu podjazdow pod gore lub zjazdow tylko na danym etapie . Dziewczyna upadla z wlasnej winy tak naprawde to nie mogla swietnie zjezdzac w tym dniu .To nie jest oczywiste. Takim zero-jedynkowym podejściem można stwierdzić że Majka chujowo jeździ w górach bo na niektórych etapach TdF zostawał w tym roku.
Dziewczyna upadla z wlasnej winy tak naprawde to nie mogla swietnie zjezdzac w tym dniu
Widać dobre geny.