Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Niekoniecznie. Paulastek pod koniec swojego życia na forum zbierał gorsze pancze niż Bastian i to zasłużenie. Worków do bicia w HP jest wystarczająco.szkoda bo do HP i natężenia ciekawych osobowości by pasował idealnie.
Kolego, zaliczyłem mnóstwo salek treningowych i sekcji SW w całej Polsce.Worków do bicia w HP jest wystarczająco.

@ZELAZNAREKA
Symbolicznie go tu pochowam, bo często mylą 70 letniego Rafała Hejke z moją postacią 45 letnim Michałem Baranowskim.
wypierdalaj@ZELAZNAREKA
Symbolicznie go tu pochowam, bo często mylą 70 letniego Rafała Hejke z moją postacią 45 letnim Michałem Baranowskim.
A to pokazuje jak Bastek jest mocny psychicznieNiekoniecznie. Paulastek pod koniec swojego życia na forum zbierał gorsze pancze niż Bastian i to zasłużenie. Worków do bicia w HP jest wystarczająco.
Jadą po nim cały rok, a ten dalej swoje 
wypierdalaj
Tak, wypierdalajDziwna ta reakcja na człowieka, który sobie siedzi tylko podziemnym dziale freak fightowym nikomu nie wadząc.
Do tego tworząc 2 wielkie tematy USA vs Wenezuela i Civil War w USA. Za dobro tak odpłacacie?
@ZELAZNAREKA
kurwa, choroba postępuje w zastraszających tempie. Żelku jebany, możesz wykurwiać, nikt cię tu nie chce, pajacu.Ale żaden nie ma międzynarodowych certyfikatów z księgowości i ekonomiiWorków do bicia w HP jest wystarczająco.

Prawie dobrze Byczku, mam dzien po Tobie

Wszystko dobrze Mordka?Prawie dobrze Byczku, mam dzien po Tobie![]()
Git bracie, w koncu jest dobrzeWszystko dobrze Mordka?

Prawie dobrze Byczku, mam dzien po Tobie![]()
Ale wpadka.I to mi się podoba, o to chodzi.Git bracie, w koncu jest dobrze![]()

Kryształek wypierdolił?@tinc![]()
No jak? Przecież się na tym znał ...Kryształek wypierdolił?

Szkoda chłopa, tyle paczek mógł jeszcze dostarczyć...