Arlovski
UFC Heavyweight
Teraz jakiś Kaczy jest moderatorem ale nie wiem czy to ten sam.no kaczy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Teraz jakiś Kaczy jest moderatorem ale nie wiem czy to ten sam.no kaczy

Jak na banie można zajrzeć na forum?Zajrzeć zajrzy, ale nic więcej już nie może zrobić![]()
Na stronę wjedziesz ale zobaczysz że masz bana. Chyba tak to działaJak na banie można zajrzeć na forum?
Na banie się przecież nie da wejść.
Na stronę wjedziesz ale zobaczysz że masz bana. Chyba tak to działa
Jest bo nie masz dostępu do forum. Widzisz tylko komunikat ze masz bana, tyle ze jest bug i licznik ostatniego zalogowania się odświeżaCzyli niby jest ale go nie ma.
wazne ze jego gif pozostalCo się stało z Dizlem? Konto usunął?

Juz go ni ma?@Alconnaisseur cohones okazało się za mało elitarne![]()
Nie pokazuje się, odciął się od cohonesJuz go ni ma?

@Alconnaisseur cohones okazało się za mało elitarne![]()
nie chcieliście go raczyć wyszukanym alkoholem i nie pokazaliście, że macie w portfelu inwestycyjnym 2mln zielonych to se poszedł w pizduNie pokazuje się, odciął się od cohones![]()

Juz go ni ma?
Dobrze, że poszedł zanim zobaczył moją wczorajszą kolację bo mógłby tego nie przetrzymaćnie chcieliście go raczyć wyszukanym alkoholem i nie pokazaliście, że macie w portfelu inwestycyjnym 2mln zielonych to se poszedł w pizdu
![]()

Chleb z paprykarzem popijałeś żubrem?Dobrze, że poszedł zanim zobaczył moją wczorajszą kolację bo mógłby tego nie przetrzymać![]()
Aleś mi znowu smaka narobiłChleb z paprykarzem

Tylko żony szkoda.Aleś mi znowu smaka narobił![]()

@Alconnaisseur cohones okazało się za mało elitarne![]()
Juz go ni ma?
Pewnie pije unikalne 1827 piwo i niedługo wróci.
.
. Proszę, akurat odznaczam kolejne punkty na mojej piwnej mapie Polski.Potężny skurwielmoim kciukiem

Zajebiste widoczkiLato jest, nie będę przecież w domu (ani internecie) siedział.
View attachment 126649
Myślę, że @kofi się po prostu stęsknił za moim kciukiem. Proszę, akurat odznaczam kolejne punkty na mojej piwnej mapie Polski.
View attachment 126651
to u azjatów?gimby nie znajo, tak samo z "saksofonem" swojskimTylko żony szkoda.
Ale tak od czasu do czasu chleb z masłem i paprykarzem![]()

Ostatnio jadłem saksofon z Włoch... Kurde, ja nie wiem czemu jest taka aż różnica w jakości, u nas ciężko o taki poziomgimby nie znajo, tak samo z "saksofonem" swojskim
![]()

no właśnie kwestia kto robi, czasem teściowa gdzieś wyrwie naprawdę klasowy sprzęt, nie to gówno co w pierwszym lepszym mięsnym gdzie chrząstka się trafia co chwila, wtedy solidna piętka dobre ogórki, masło i nic więcej nie trzebaOstatnio jadłem saksofon z Włoch... Kurde, ja nie wiem czemu jest taka aż różnica w jakości, u nas ciężko o taki poziom![]()
Szynka z przeszkodamisaksofonem" swojskim

Fakt, jak ktoś umie w świniobicie to taki saksofon jestgimby nie znajo, tak samo z "saksofonem" swojskim
![]()

Co? Wybrzydzało się kiedyś i pluło a ojciec się wściekał?Szynka z przeszkodami![]()

Lastriko swojskie z musztardą to bym opierdolił bez pluciaCo? Wybrzydzało się kiedyś i pluło a ojciec się wściekał?
![]()