Slavic Warriot
ONE FC Flyweight
Ja to jestem zaskoczony że Owca znany jako Żelazna Renta również dostał bana![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja to jestem zaskoczony że Owca znany jako Żelazna Renta również dostał bana![]()
O, nie wiedziałem, że to Ty. Siema mordo.Siema, Andrzej! Kopę lat!Jak to mówią 'ostatni będą pierwszymi', więc się melduję.
`
@lugasek
@Szady
@Grzechu
@Cloud
@SiostraTsubasy
@ziolodziekan
@dizel77 aka ropniak
@duubertowa
@Przemek
@maras
@Yagiel
@yonigga
@billmurray
@Born2kill
@Tsubasa
Czy ktoś z tego grona jest jeszcze aktywny(na forum)?
Tyle pięknych postaci się przewinęło podczas mojej obecności tutaj, wielu nawet nie wymieniłem za co was przepraszam e-koledzy.
Założyłem tu konto w marcu 2011, spędziłem tu piękne chwile chociaż w ostatnich latach rzadko tu zaglądałem. Mam zamiar się poprawić w tym roku, czy mi wyjdzie? Nie wiem chociaż mam nadzieje, że przed nami kolejne 14 lat razem.
Bywajcie zdrów koledzy ci tu obecni którzy ciągną ten wózek zwany cohones jak i ci których ksywki już sie nie wyszukuja :(
Pozdrawiam. Andrzej.

Grzecha spotkałem ostatnio w innych odmętach Internetu, bardziej zawodowych. Nie wyrzekł się Cohones więc to już coś.Tylko Dizel i yonigga chyba czasem zaglądają
![]()
Życie depcze wyobraźnię...Przejebane. Dzisiaj jesteś, jutro Cię nie ma...
![]()

No kurwa wiadomo, przecież można wyskoczyć przez szyberdach w razie wypadku i uniknąć śmierci.Born był najlepszy, pamiętam jak to wszystkim wmawiał, że zajebiście jest być chudym szczurem.
jak czasem? jestem tu prawie non stopTylko Dizel i yonigga chyba czasem zaglądają
![]()
jak czasem? jestem tu prawie non stop
Cassiusa zaje*ał ten p******l Zielona Ręka czy jak mu tam było.
jak nie ma@lugasek
@Szady
@Grzechu
@Cloud
@SiostraTsubasy
@ziolodziekan
@dizel77 aka ropniak
@duubertowa
@Przemek
@maras
@Yagiel
@yonigga
@billmurray
@Born2kill
@Tsubasa
Czy ktoś z tego grona jest jeszcze aktywny(na forum)?
Tyle pięknych postaci się przewinęło podczas mojej obecności tutaj, wielu nawet nie wymieniłem za co was przepraszam e-koledzy.
Założyłem tu konto w marcu 2011, spędziłem tu piękne chwile chociaż w ostatnich latach rzadko tu zaglądałem. Mam zamiar się poprawić w tym roku, czy mi wyjdzie? Nie wiem chociaż mam nadzieje, że przed nami kolejne 14 lat razem.
Bywajcie zdrów koledzy ci tu obecni którzy ciągną ten wózek zwany cohones jak i ci których ksywki już sie nie wyszukuja :(
Pozdrawiam. Andrzej.
Se wróciłem na forumka po dość długiej przerwie i staram się zaglądać w miarę regularnie, chociaż już nie na taką skale jak w "starych, dobrych czasach".A Łukasz się pojawia? bo tego nicponia to mi najbardziej brakuje :D
i kkk

no życie nie pozwala, już nie mamy 40 lat :DSe wróciłem na forumka po dość długiej przerwie i staram się zaglądać w miarę regularnie, chociaż już nie na taką skale jak w "starych, dobrych czasach".
Ja na szczęście jeszcze nie!no życie nie pozwala, już nie mamy 40 lat :D

zazdro :DJa na szczęście jeszcze nie!
ale bliżej niż dalej
Panie świec nad jego duszą !!!
Nie może bez nas żyć biedaczek

Zajrzeć zajrzy, ale nic więcej już nie może zrobić

To sie aktualizuję nawet jak sie ma bana?Zajrzeć zajrzy, ale nic więcej już nie może zrobić![]()
To sie aktualizuję nawet jak sie ma bana?

tak.To sie aktualizuję nawet jak sie ma bana?
no kaczySe wróciłem na forumka po dość długiej przerwie i staram się zaglądać w miarę regularnie, chociaż już nie na taką skale jak w "starych, dobrych czasach".
Jakiego Łukasza bo nie pamiętam ??![]()