Ich już z nami nie ma. Forumowe cmentarzysko.

Ja to jestem zaskoczony że Owca znany jako Żelazna Renta również dostał bana :beczka:
Screenshot_20250305_011031_Google.jpg

@lugasek
@Szady
@Grzechu
@Cloud
@SiostraTsubasy
@ziolodziekan
@dizel77 aka ropniak
@duubertowa
@Przemek
@maras
@Yagiel
@yonigga
@billmurray
@Born2kill
@Tsubasa

Czy ktoś z tego grona jest jeszcze aktywny(na forum)?

Tyle pięknych postaci się przewinęło podczas mojej obecności tutaj, wielu nawet nie wymieniłem za co was przepraszam e-koledzy.
Założyłem tu konto w marcu 2011, spędziłem tu piękne chwile chociaż w ostatnich latach rzadko tu zaglądałem. Mam zamiar się poprawić w tym roku, czy mi wyjdzie? Nie wiem chociaż mam nadzieje, że przed nami kolejne 14 lat razem.

Bywajcie zdrów koledzy ci tu obecni którzy ciągną ten wózek zwany cohones jak i ci których ksywki już sie nie wyszukuja :(

Pozdrawiam. Andrzej.

Tylko Dizel i yonigga chyba czasem zaglądają

:jon:

@lugasek
@Szady
@Grzechu
@Cloud
@SiostraTsubasy
@ziolodziekan
@dizel77 aka ropniak
@duubertowa
@Przemek
@maras
@Yagiel
@yonigga
@billmurray
@Born2kill
@Tsubasa

Czy ktoś z tego grona jest jeszcze aktywny(na forum)?

Tyle pięknych postaci się przewinęło podczas mojej obecności tutaj, wielu nawet nie wymieniłem za co was przepraszam e-koledzy.
Założyłem tu konto w marcu 2011, spędziłem tu piękne chwile chociaż w ostatnich latach rzadko tu zaglądałem. Mam zamiar się poprawić w tym roku, czy mi wyjdzie? Nie wiem chociaż mam nadzieje, że przed nami kolejne 14 lat razem.

Bywajcie zdrów koledzy ci tu obecni którzy ciągną ten wózek zwany cohones jak i ci których ksywki już sie nie wyszukuja :(

Pozdrawiam. Andrzej.
jak nie ma

A Łukasz się pojawia? bo tego nicponia to mi najbardziej brakuje :D

i kkk
Se wróciłem na forumka po dość długiej przerwie i staram się zaglądać w miarę regularnie, chociaż już nie na taką skale jak w "starych, dobrych czasach".

Jakiego Łukasza bo nie pamiętam ?? :fjedzia:

Back