Drzewo
UFC Heavyweight
No jeszcze jesteś... Chyba, że będziesz wpadać okazjonalnie z okazji gali UFC czy ksw, i poleje się alkohol i jad, wtedy win winEj ja tu ciągle jestem xd

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No jeszcze jesteś... Chyba, że będziesz wpadać okazjonalnie z okazji gali UFC czy ksw, i poleje się alkohol i jad, wtedy win winEj ja tu ciągle jestem xd

A do kogo @duubertowa ma niby wpadać po strima jak nie do nas?No jeszcze jesteś... Chyba, że będziesz wpadać okazjonalnie z okazji gali UFC czy ksw, i poleje się alkohol i jad, wtedy win win![]()
Jak się wierzy w reinkarnację, to podobno przychodzi się z powrotem pod nowym kontem.Z MMA Rocks można skończyć, z Cohones zostaje się na całe życie.Lub do BANA
Aktualnie to jeden wrócił za babę przebranyJak się wierzy w reinkarnację, to podobno przychodzi się z powrotem pod nowym kontem.

Kiery?Aktualnie to jeden wrócił za babę przebrany![]()
Jak się wierzy w reinkarnację, to podobno przychodzi się z powrotem pod nowym kontem.
Aktualnie to jeden wrócił za babę przebrany![]()

Od początku wiedział co się święci. Prorok.Ruff ryder..chyba pierwszy zagorzały hejter KSW![]()
Nam się oczy otworzyły jak jemu zamknęliOd początku wiedział co się święci. Prorok.
Ruff ryder..chyba pierwszy zagorzały hejter KSW![]()
Jeszcze był niejaki gość Wolf chyba miał. Ten z kolei wszystko przyklaskiwał o ile się nie mylę :D
proszę o wyburzenie nagrobka.

Kto wchodzi w kogo?

Wspomnień czar, to się już nie wróci.Nam się oczy otworzyły jak jemu zamknęli
Ruff to był zajebisty gość.Po co Ci mail do Ku Klux Klanu?Ciekawe czy jeszcze jest w Polsce. Gdzieś miałem do niego maila.

Umawiamy się na ognisko w ten sposób.Po co Ci mail do Ku Klux Klanu?
![]()
Te ich tematyczne imprezy plenerowe są jakieś dziwne. Wszyscy poprzebierani za duchy, a jak przyszedłem przebrany za wampira, to powiedzieli mi, że nie mogę zostać.Umawiamy się na ognisko w ten sposób.
Edit:
Offtop
Jest taka książka, reportaż na temat KKK i jeszcze jej nie czytałem ale kolega bardzo zachwalał i przytaczał przykład książki dla gospodyń domowych z KKK gdzie był przepis na lukier "prawdziwie biały". Ciekawy smaczek.
Tak, Wolf był psychofanem krs, do tego strasznie przyjebanym. On i Ruff byli jak GÓWNO i ogień.

a co mu się stauo?
Znika co mu się stauo?