szplin
Vale Tudo Open
i pewnie nie doświadczyli lat 90.Widać nie jeździli na ustawki i mecze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
i pewnie nie doświadczyli lat 90.Widać nie jeździli na ustawki i mecze
Widzę, że tu sami praworządni na forum
Pozdro dla tych, którzy zaznali smaku wyjazdów z Uszolem![]()
To lata 90 powodowały, że dziś nie płacze się jak dziewczynka?i pewnie nie doświadczyli lat 90.
Gówno co było obecne na gali napisało swoją wersje wydarzeń.
nieImponuja ci tacy ludzie?
takTo lata 90 powodowały, że dziś nie płacze się jak dziewczynka?
Piszecie, że Elana wjechała ze sprzętem do Gdańska, ale czy jest info, że Denis też tam był?
Oznaczyli go na FB na wspólnej fotce chwilę przed wjazdem.Piszecie, że Elana wjechała ze sprzętem do Gdańska, ale czy jest info, że Denis też tam był?
Nie sądziłem, że to kiedyś napiszę. Ale faktycznie również uważam, że ta cała Lil Masti rozjebałaby nie jedną zawodową. W KSW czyści całą dywizję bab. I chyba nie są to przesadne słowa.LilMasti rozjebala by nie jedną zawodowa fighterke
Nie sądziłem, że to kiedyś napiszę. Ale faktycznie również uważam, że ta cała Lil Masti rozjebałaby nie jedną zawodową. W KSW czyści całą dywizję bab. I chyba nie są to przesadne słowa.
Na drugim biegunie jest Ewa Brodnicka, zawodowa pięściarka od wielu lat z sukcesami a nie potrafi posłać na dechy w stójce Szpilkowatej.
Nie wiem co jest grane ostatnimi czasy ale zawodowcy się mierzą z amatorami i już nie raz amator wygrywał.
Czyli co te treningi przez pół życia dają jak ktoś potrenuje kilka miesięcy i czasem nie widać żadnej różnicy. Nie mówię oczywiście o wszystkich ale jest sporo takich, nie tylko u nas bo UFC też to dotyczy (gale braci Paul).
Podobna sytuacja z pasami, już nie raz widziałem jak posiadacz czarnego pasa bjj nie potrafi kompletnie nic zrobić w parterze swojemu przeciwnikowi. Jakieś to wszystko ostatnio jest naciągane. Kondycja również, niektorzy zawodowcy już w 2 rundzie ledwo dyszą a uważam że powinni mieć kondycję wyrobioną na conajmnie 5 x 5 minut.
Widać było jakie wygiby na wyrze odstawiała będąc SexMasterka. Nauka zapasów nie poszła w lasOjj.. tylko właśnie LilMasti od małego trenuje zapasy i to z dużymi sukcesami, więc to nie jest tak że ona kilka miesięcy potrenowala MMA
Są filmiki jak pokazuje psioche ?!Widać było jakie wygiby na wyrze odstawiała będąc SexMasterka. Nauka zapasów nie poszła w las![]()
W sumie to nie wiem czy tak ostro poleciałaSą filmiki jak pokazuje psioche ?!
Dodał bym do tego piłkę nożną w całości.Kibolstwo bym zdelegalizował wpizdu.