yonigga
Weed Master
jak na prośbę grabowszczaka to się liczyTo nie on tylko jego adwokat więc się nie liczy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jak na prośbę grabowszczaka to się liczyTo nie on tylko jego adwokat więc się nie liczy
A jak mu nie zapłaci to też się liczy?jak na prośbę grabowszczaka to się liczy
myślisz, że ktoś za friko by coś zrobił dla takiego smierdziela?A jak mu nie zapłaci to też się liczy?
Mam nadzieję że nie. Ale że grabek mu nie zapłaci jak przegra proces to juz nie jest wykluczonemyślisz, że ktoś za friko by coś zrobił dla takiego smierdziela?
. Jest pan szpagacik, mówi szczerze !

Kurwa poprosze zrobic streszczenie! na pewno ktos to przesluchal...nie powiecie mi, że sa ludzie ktorzy z własnej woli wysłuchaja tego przez 22 minuty![]()
Podpinam się! Boje się to gufno odpalićKurwa poprosze zrobic streszczenie! na pewno ktos to przesluchal...
Grabek może anonimowo też rzucił 5 dyszek. Za 2000 które wpłaciło Fight Mode, prezes Marcel oplaci całą kartę a i na cygaro do trailerów zbiegnieFightmode wrzuciło 2 tys dla gościa, który zbiera kasę na leczenie po walce w gromdzie.
![]()
Pomóż Mi Odzyskać Widzenie w Prawym Oku | Pomagam.pl
Cześć, Nazywam się Daniel Gładysz. Moja walka trwa. Pomóż mi uratować oko. Jestem zawodnikiem boksu oraz walk na gołe pięści. Sport to moja wielka pasja i ważna część życia. 4 września, podczas mojej walki na gali Gromda26, doszło do nieszczęśliwego wypadku. W wyniku nieintencjonalnego faulu moj …pomagam.pl
Rysiewski potwierdził plotki, że to Bielski stoi za konkurencja.
W High League z Czeczenami.W co ten Bielski byl zamieszany? Wojek sie nie pierdoli bo duzo osob myslalo ze to juras jest wlascicielem gdzie to bylo wiadomo ze jest krotki na takie rzeczy...
Kręci się od lat przy czeczenach, miał z nimi organizację. Siedział chyba kilka ładnych lat za pobicie ze skutkiem.W co ten Bielski byl zamieszany? Wojek sie nie pierdoli bo duzo osob myslalo ze to juras jest wlascicielem gdzie to bylo wiadomo ze jest krotki na takie rzeczy...
gdzie to bylo

Fightmode wrzuciło 2 tys dla gościa, który zbiera kasę na leczenie po walce w gromdzie.
![]()
Pomóż Mi Odzyskać Widzenie w Prawym Oku | Pomagam.pl
Cześć, Nazywam się Daniel Gładysz. Moja walka trwa. Pomóż mi uratować oko. Jestem zawodnikiem boksu oraz walk na gołe pięści. Sport to moja wielka pasja i ważna część życia. 4 września, podczas mojej walki na gali Gromda26, doszło do nieszczęśliwego wypadku. W wyniku nieintencjonalnego faulu moj …pomagam.pl
Cholernie drogie hobby...koleś przegrał w 29 sekund, po jednym strzale...
i takie skutki...
Nim kur zapieje zwiną interes. Chcą na bogato robić te gale, ale nikt ich nie zna. Promocja to raczej też jedynie ze strony Jurasa, do zwykłego Kowalskiego nie dotrze. Lombard kiedyś może elektryzowal, ale dzisiejsi kibice nie wiedzą z czym go skleić. Tu akurat plus dla Gromdy że uderzaja w dobre tony, robiąc "mecze" Polska vs. Murzyneria, Polska vs. Niemcy itd. Te castingi też śmiechu warte. Każą machać chłopu hantlem i odpowiadać ile to 7x9. Gracek nie musi machać hantlem a i tak nawet na kalkulatorze pewnie by źle policzył.Ten bielsko to łeb, w takim razie twór jurasa szybko upadnie a on sam w mediach będzie się tłumaczył że był tylko twarzą xD w pewnym momencie jak się nie sprzeda to wydymają zawodników i finał.
Bo jest tylko twarzą. Ja obstawiam, że pierdolnie tym zaraz, bo będą chcieli iść coraz bardziej w dymy i friki.Ten bielsko to łeb, w takim razie twór jurasa szybko upadnie a on sam w mediach będzie się tłumaczył że był tylko twarzą xD w pewnym momencie jak się nie sprzeda to wydymają zawodników i finał.
Ktoś już tu napisał, wypiorą co mają wyprać i zawijka a grubas będzie stękał, że "ja nie wiedzioł".w pewnym momencie jak się nie sprzeda to wydymają zawodników i finał.