Ghost od Tsushima 2 - plotki

PIR

UFC
Strawweight

Dodatkowo dziś na fakesforge :

Na socialach Sucker Punch wynikiem niebywałej wręcz koincydencji przez chwilę wisiał obrazek przedstawiający dwie katany. Oznacza to albo gościnny udział Geralta (dodatkowo na obrazku "ależ wieje"), albo drugą część Ghost of Tsushima.

żródło: internet

FB_IMG_1706005746750.jpg

Tak wiem, ff może trolowac ale coś zaskakująco spory ruch zaczął się tworzyć przy GoT.

Oby to była prawda pierwsza część 10/10

Sucker Punch już ponad rok temu szukali pracowników,którzy są zaznajomieni z częścią pierwszą.
Swoją drogą w grze był wspomniany kuzyn antagonisty,a historycznie były dwie inwazje Mongołów.
Biorąc pod uwagę jakim GOT był hitem to kwestia czasu aż będziemy mieli drugą część.

Dobrze że zostawili w końcu infamous. Nie zniósł bym następnej średniej części.
Druga odsłona GoT będzie idealna. W zasadzie muszą tylko wymyślić nowy scenariusz i dać więcej tego samego w nowej oprawie. Sukces murowany. Czekam.

Dobrze że zostawili w końcu infamous. Nie zniósł bym następnej średniej części.
Druga odsłona GoT będzie idealna. W zasadzie muszą tylko wymyślić nowy scenariusz i dać więcej tego samego w nowej oprawie. Sukces murowany. Czekam.
Mogli by coś z inną bronią pokombinować - dwa miecze,broń drzewcowa ,dai katana itp.
A ogólnie skubance potrafią w systemy walki -ciachanie kataną nie znudziło mi się przez kilkadziesiąt h.

A ‘GHOST OF TSUSHIMA’ sequel titled ‘GHOST OF YŌTEI’ will officially release in 2025.

Wciąż czekasz czy już nie bardzo?
:roberteyeblinking:
Ciekawe czy poczujesz tę imersję z bycia podkurwą lgbtq+ udającą samuraj'kę (sic!) ?

Żeby dostali po łbie im życzę jak ubi, fioletowowłose 100kg niedoruchane pasztety udające lesby a tak naprawdę marzące z poczucia wstydu bycia białą o czarnych kiełbasach,
siedzące w dziale dei.
Wszystko muszą zjebać.
To nie jest tomb raider by tu babę pakować. Kpina z fanów.

skoro już tak nie możesz się doczekać to wrzucę na zachętę pozdrowienia od oryginalnego teamu robiącego GOT
i od tego nowego co wyjdzie,
Przechwytywanie.JPG

śmieje się jak głupi pisząc to, ja pierdolę co te debile wyprawiają, to się we fioletowowłosej piździe nie mieści hahahaha

@Risky co sądzisz o nowej ekipie?
:juanlaugh:

skoro już tak nie możesz się doczekać to wrzucę na zachętę pozdrowienia od oryginalnego teamu robiącego GOT
View attachment 110155

śmieje się jak głupi pisząc to, ja pierdolę co te debile wyprawiają, to się we fioletowowłosej piździe nie mieści hahahaha

Nie no, to musi być fejk :DC:

View attachment 110155

kurwa nie niszcz mi dzieciństwa !!!!!!!! ja mam dopiero 40 lat :ożeszty: :vomitnew:

Nie no, to musi być fejk :DC:
Ponoć nie, teraz ta firma działa na zasadzie takiej, że starzy biali wyjadacze programiści pracują na kontraktach z ogromnymi zarobkami, ogarniają kwestie "techniczne" bo przecież woke kretynki nie potrafią, ale nie mają nic do gadania w kwestii "artystycznej", Oglądam właśnie filmiki gierospeców z usa, ale ich cisną. Ponoć sony jest o dziwo wściekłe na SP, nie mieli o tym wiedzy przed tą ostatnią galą gier. A widząc jak obrywa ubi srają w gacie i po wtopie z tą multi gierką co 400mln dolków wjebali w eter.

Edit: ponoć coraz więcej tych firemek działa takim systemem, robią zgromadzenie, burzę mózgów i to te woke kurwy przepychają swoje idiotyzmy a biały murzyn ma zrobić by gra działała.

Ponoć nie, teraz ta firma działa na zasadzie takiej, że starzy biali wyjadacze programiści pracują na kontraktach z ogromnymi zarobkami, ogarniają kwestie "techniczne" bo przecież woke kretynki nie potrafią, ale nie mają nic do gadania w kwestii "artystycznej", Oglądam właśnie filmiki gierospeców z usa, ale ich cisną. Ponoć sony jest o dziwo wściekłe na SP, nie mieli o tym wiedzy przed tą ostatnią galą gier. A widząc jak obrywa ubi srają w gacie i po wtopie z tą multi gierką co 400mln dolków wjebali w eter.

Edit: ponoć coraz więcej tych firemek działa takim systemem, robią zgromadzenie, burzę mózgów i to te woke kurwy przepychają swoje idiotyzmy a biały murzyn ma zrobić by gra działała.
tenor.gif

View attachment 110155

To zdjęcie to akurat fake. 2018 rok

Kolejna gra którą kupię używaną za 70, kiedyś albo wcale.
ja ewentualnie pirata na pc ściągnę ale i tak wątpię, 1 część kupiłem
ile można grać postacią typu girlboss, do tego z takim tłem ideolofgicznym, pierdolnięta lewaczka żółta przygłupia pizda, wyzywająca każdego kto myśli konserwatywnie od nazistów, mam dość

Back